Στα Λεγραινά σε καλοδέχονται και σε ταΐζουν νοστιμιές οι “Θεόδωρος και Ελένη” (pics)

Διαβάστε επίσης

Στην παραλιακή οδό μέχρι το Σούνιο με καλό καιρό γίνεται… προσκύνημα ανεξάρτητα από εποχή, καλά για το καλοκαίρι δε μιλάμε. Το να ψάξεις λοιπόν για το φαγητό σου κάτι “πάνω στη θάλασσα” μπορεί να πρέπει να σε έχει έτοιμο για συμβιβασμό, ναι στη θέα ίσως όχι στην ποιότητα. Αν μπεις όμως λίγο παραμέσα, μετά από τη βόλτα σου στη θάλασσα, μπορείς να απολαύσεις με την ησυχία σου εξαιρετικό φαγητό σαν αυτό που σου προσφέρουν ο “Θεόδωρος και Ελένη”.

Αυτό το ταβερνάκι είναι μια απόδειξη ότι αν έχεις κέφι και όρεξη μπορείς να ξεχωρίσει με απλά πράγματα σε πολυεφαρμοσμένες συνταγές. Δεν κάνει τίποτα εξεζητημένο, ψαρικά σερβίρει όπως και η πλειοψηφία στην περιοχή, αλλά δεν έχει αρκεστεί στο να ρίχνει στα τηγάνια τα συνηθισμένα και να στα σερβίρει μαζί με κάποιες σαλάτες και πρώτα.

Εχει βάλει ωραίες συνθέσεις με ζυμαρικά, έχει ψαχτεί στα μεζεδάκια του, έχει μερικά πράγματα που δεν τα βρίσκεις αλλού και έχει μια τεράστια ποικιλία αποσταγμάτων που κάνει τη φράση “πάμε για ένα ουζάκι” να μοιάζει με πρόκληση… ουζογνωσίας. Η και τσιπουρογνωσίας.

Ολα αυτά σε έναν ήσυχο χώρο, παρότι πάνω στον κεντρικό δρόμο που πάει προς τα Λεγραινά, όχι πάνω στην παραλία αλλά και με άπλα και όχι βουητό, και κυρίως με επαγγελματισμό, φροντίδα και ευγένεια από τους ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις ότι πήγες στο σπίτι που έχουν φίλοι στην περιοχή και πέρασες υπέροχα.

 

 

INFO: https://www.facebook.com/TheodoroskaiEleni/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Καίτη Δαλέκου

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα