Στην Καστοριά το “Αλλοτινό” προσφέρει ντόπιες γεύσεις σε όμορφο περιβάλλον (pics)

Διαβάστε επίσης

Η πανέμορφη Καστοριά, μια πόλη… καρτ ποστάλ με τη λίμνη και τα βουνά που την περιτριγυρίζουν, είναι και ένας λαχταριστός γευστικός προορισμός. Οχι μόνο επειδή έχει διάσγημα προϊόντα, αλλά επειδή έχει και απολαυστικά μαγαζιά που τα μαγειρεύουν και σου τα προσφέρουν. Το “Αλλοτινό” είναι μια εξαιρετική περίπτωση τόσο γι’ αυτά που προσφέρει όσο και για το πού, σε ένα ήρεμο σημείο με πολύ εύκολη πρόσβαση και με χαλαρωτική θέα.

Τα πολλά εκλεκτά προϊόντα της Μακεδονίας υπερτερούν στην πρώτη ύλη, οι ελληνικές συνταγές μονοπωλούν το μενού και μόνο μια… ελαφρώς μοντέρνα διάθεση κάνει το μαγαζί λίγο διαφορετικό από ένα απλό ελληνικό ταβερνάκι και του δίνει την ταυτότητά του.

Ο όμορφος διάκσομος, τα τραπεζοκαθίσματα και όλο το ντεκόρ σου φτιάχνουν τη διάθεση από την αρχή, το μενού είναι πλούσιο με δυνατότητα και για μεζεδοκατάσταση αλλά και για κυρίως πιάτα και οι γεύσεις δύσκολα θα αφήσουν ανικανοποίητος και τους πιο απαιτητικούς. Σε μια πόλη με πολλά φαγάδικα ανώτατου επιπέδου, το “Αλλοτινό” είναι μια πολύ καλή περίπτωση.

INFO: https://www.facebook.com/AllotinoKastoria/?locale=el_GR

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Κώστας Γιάμαλης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα