Ο «Νώντας» στην Πέρδικα μόνο καλύτερος γίνεται δεκαετίες τώρα (pics)

Διαβάστε επίσης

Η Αίγινα πάντα είχε πιστούς θαυμαστές, πάρα πολλούς. Αυτή η αίσθηση του νησιού τόσο κοντά στην πρωτεύουσα είχε κάτι μυστηριακό. Σε ταξίδευε σε ελληνικές ταινίες, σου θύμιζε τις πρώτες νεανικές εξορμήσεις, πολλά.

Μια απλή τσάρκα στο λιμάνι από μόνη της σε αποζημιώνει. Ουζάκια θα πιεις με μια χαρά μεζεδάκια, γλυκό θα φας στο «Αιάκειο», μια χαρά θα τη βγάλεις. Αν όμως πας λίγο παραέξω, στην Πέρδικα για το μπανάκι σου, τότε δεν έχεις λόγο να γυρίσεις πίσω για φαγητό. Ο Νώντας είναι εκεί δεκαετίες τώρα να σε αποζημιώσει.

Η ταβέρνα ακολουθεί την εποχή της χωρίς να αφήνει τις βασικές της αρχές. Σε κάνει να νιώθεις οικεία, σε κάνει να νιώθεις σιγουριά για τις καλές πρώτες ύλες και κυρίως, σε αποζημιώνει με τις γεύσεις. Προχωρώντας τα χρόνια μπορεί να προσέχει λίγο την εμφάνιση στο πιο… μοντέρνο, μα σε τίποτα δε χάνει τα βασικά, το μεράκι και τη γεύση.

Μαζί και με το «τρως… πάνω στη θάλασσα» το όλο σκηνικό αποτελεί ένα σημείο αναφοράς και έχει τους διαχρονικούς πιστούς θαμώνες του μα και διαρκώς νέες προσθήκες όσων το δοκιμάζουν.

INFO: https://nontasfishrestaurant.gr/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Μιχάλης Πέππας

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα