American bar το κάναμε… (pic+vid)

Διαβάστε επίσης

Η εμφάνιση του μπαρ στο σπίτι μας λίγο ως πολύ όλους μας εξιτάρει. Από τη διάταξη των μπουκαλιών που θα φιλοξενηθούν εκεί, κάποιο σποτάκι που θα έχουμε για να δημιουργεί ατμόφαιρα και άλλα πολλά.

Η ιδέα της δημιουργίας ενός μπαρ, όχι απλού χώρου αποθήκευσης αλλά κανονικού, διασκέδασης, στο σπίτι μας όμως εξιτάρει περισσότερο. Και ψάχνοντας σχετικά, είχα πέσει πριν από αρκετό καιρό σε ένα προϊόν που μου άρεσε, με προβλημάτισε σε κάποια πράγματα, το επέλεξα και δεν το μετάνιωσα.

Οι επιλογές που εντόπισα ήταν το φορητό που εν τέλει και πήρα και το τοίχου. Στο σπίτι μου δεν έχω τέτοια άνεση χώρου για μόνιμη εγκατάσταση και πήρα το φορητό για να κάνω το κέφι μου, το χαβαλέ μου και τη… μόστρα μου.

Τα τοίχου, τα βρήκε σε εκδόσεις 4 και 6 μπουκαλιών, το φορητό μου σε τεσσάρων.

Πολύ απλό σε χρήση, στέλνω κι ένα βιντεάκι παρόμοιου προϊόντος, με μεζούρες των 25 ml, δυνατότητα προσαρμογής μπουκαλιών με διαφορετικά ύψη και το εφέ αλλά και η άνεση είναι δεδομένα.

Η δε συσκευασία του, προσφέρεται και για ένα πολύ καλό δώρο, είτε για σπίτι φίλων είτε σε γάμους και όπου αλλού, που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

INFO: https://nextspot.store/shop/kitchen/cooking_accessories/cocktail_shakers/toys4boys-%CE%B2%CE%AC%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BE%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%8E%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%B5%CF%81%CE%B2%CE%AF%CF%81/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Αλέξης Κατσούλης

 

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα