Τα μπαμπά του «Ντίνο» παραμένουν διαχρονική αξία (pics)

Διαβάστε επίσης

Η είσοδος των Αγίων Θεοδώρων στην παλιά Εθνική ερχόμενοι από Αθήνα μετράει τέσσερις δεκαετίες σαν μια από τις πιο… γλυκές εισόδους πόλεων.

Η στάση ήταν επιβεβλημένη εκεί για το πρώτο φόρτωμα των διακοπών, όσο για τις επισκέψεις με το ποδήλατο αλλά ακόμα και με τα πόδια σχεδόν καθημερινά για το παγωτό των διακοπών ήταν το ίδιο για όλη την πιτσιρικαρία.

Εχουν περάσει χρόνια από τότε που δεν παραθερίζουμε σ’ αυτό το παραθαλάσσιο ήσυχο μέρος, αλλά η επιθυμία για επίσκεψη στο «Ντίνο» ποτέ δεν έσβησε. Οι εκδρομές στο Λουτράκι πάντα έχουν μια παράκαμψη, οι επιστροφές από Πελοπόννησο το ίδιο.

Η ποιότητα παραμένει αναλλοίωτη και ας πέρασαν τα χρόνια και αυξήθηκε ραγδαία η πελατεία. Και επειδή πολλά είναι τα καλά, αν ρωτήσεις τους μυημένους θα σου πουν άφοβα το πιο… γλυκό μυστικό του. Οι «μπαμπάδες» του, σαβαρέν που τα βλέπεις στη βιτρίνα απλά δεν υπάρχουν. Μεταφορικά, και μετά από κάποια ώρα στην ημέρα και κυριολεκτικά αφού εξαφανίζονται. Τόσο τέλειο το ψωμί, τόσο βουτηγμένο στο σιρόπι και τόσο νόστιμη η κρέμα, με το κερασάκι να δίνει και την καλλιτεχνική πινελιά.

Η σφολιάτα του που συνδυάζεται τέλεια με κάποια από τα χειροποίητα παγωτά και το μιλφέιγ ακολουθούν από κοντά, αλλά το μπαμπά τα καλύπτει όλα.

INFO: https://www.facebook.com/%CE%96%CE%B1%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%9D%CE%A4%CE%99%CE%9D%CE%9F-171780636248695/

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Τόλης Κυπραίος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα