Κιρκόρ για γλυκιά, αλμυρή και…παρακολούθηση (pics)

Διαβάστε επίσης

Το ότι στο Ηράκλειο η μπουγάτσα είναι παράδοση, ότι ξημερώνοντας Πρωτοχρονιά τη βρίσκεις σε πολλά σημεία και ότι τέλος πάντων δε βρέθηκε από… σπόντα εκεί ένα προϊόν συνδεδεμένο για πολλούς με τη Βόρεια Ελλάδα, είναι μια πληροφορία.

Δεν αλλάζει όμως σε κάτι  το ότι και αν δεν υπήρχε αυτή η πληροφορία, η ανάγκη να πας και να ξαναπάς στον Κιρκόρ στα Λιοντάρια είναι υπαρκτή. Εσύ θα χάσεις αν δεν πας σε τελική ανάλυση. Μπορεί να έχει περάσει ένας αιώνας από τότε που ο Κιρκόρ ο… ιδρυτής άνοιξε αυτή τη μικρή τρύπα στο κέντρο του Ηρακλείου και στο πιο τουριστικό του σημείο, αλλά η ποιότητα παραμένει ίδια.

Θες γλυκιά με κρέμα, θες αλμυρούτισκη με μυζήθρα, θες αυτή με τη μυζήθρα να έχει από άνω και μέλι ακόμα και καρύδια, θες τη γλυκιά και με ζάχαρη και με κανέλα, διάλεξε και πάρε. Η ουσία είναι το τραγανό φύλλο, η μπόλικη γέμιση και το νόστιμο αποτέλεσμα.

Συν σε όλα αυτά, ότι τέτοια περατζάδα δε βρίσκεις αλλού. Ορεξη να ‘χεις να βλέπεις τον κόσμο και να κουτσομπολεύεις απολαμβάνοντας καλό και νόστιμο προϊόν.

INFO: https://www.facebook.com/pages/%CE%9A%CE%B9%CF%81%CE%BA%CE%BF%CF%81/366096903493582/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Κωστής Θέμελης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα