Στη Βυρώνεια ο «Μεθοριακός σταθμός» ζωντάνεψε στην πιο νόστιμη εκδοχή του (pics)

Διαβάστε επίσης

Το σκεπτικό ήταν πρωτότυπο από μόνο του, το σκηνικό που έχει στηθεί είναι ρομαντικό και… ταξδιάρικο, η ουσία δηλαδή οι μεζέδες και οι γεύσεις είναι παραπάνω από ικανοποιητική. Ο «Μεθοριακός σταθμός» στη Βυρώνεια, είναι ένας… σταθμός για καλό φαγητό, αλλά και καλά προϊόντα για επισκέπτες της λίμνης Κερκίνης, πέρα από τους ανθρώπους της περιοχής που τον ξέρουν και τον τιμούν σταθερά.

Το κλείσιμο του σταθμού, όπως και πολλών άλλων στη χώρα δημιούργησε την ιδέα για να μην ερημώσει και το αποτέλεσμα είναι όμροφο και γευστικό. Ελληνικά, μακεδονίτικα κατά κύριο λόγο φαγητά αλλά χωρίς αποκλεισμούς και ψαρικών, όπως και επιλεγμένα τοπικά προϊόντα για να πάρεις συσκευασμένα φεύγοντας, βρίσκεις σε αυτό το μαγαζί.

Απολαυστική δροσιά το καλοκαίρι, σε θερμοκρασίες που δε μπορείς καν να φανταστείς αν είσαι… της πόλης και με τον παχύ ίσκιο των δέντρων να τα κάνει όλα καλύτερα. Νόστιμες πίτες, που είναι σήμα κατατεθέν στη Μακεδονία και φυσικά πάρτε ό,τι βρείτε με καβουρμά, στην Κερκίνη με τα βουβάλια βρίσκεστε, μη χάσετε την απόλαυση.

INFO: https://www.facebook.com/methoriakos/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Κώστας Αναστασιάδης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα