Το «Δορούφι» προσφέρει γευστική πολυτέλεια σε… πίνακα ζωγραφικής (pics)

Διαβάστε επίσης

Η Πελοπόννησος έχει πολλούς κρυμμένους θησαυρούς πέρα από τα διαδεδομένα μέρη του. Το Δορούφι είναι ένα τέτοιο. Και σαν παραλία, κάτι σαν… επίνειο του Κρανιδίου και σαν φαγητό στο ομώνυμο εστιατόριο. Δεν θα το έλεγα ταβέρνα, παρότι έτσι που στέκεται πάνω στην αμμουδιά για ψαροταβερνάκι το λες, μα έχει ανεβάσει το επίπεδο του φαγητού του ένα κλικ πάνω από το συνηθισμένο τέτοιων μαγαζιών.

Χωρίς να κάνει ακρότητες και εξωφρενικούς νεωτερισμούς, πειράζει λίγο τους συνδυασμούς και προσέχει την παρουσίαση, δίνοντας μια νότα πολυτέλειας που συμβαδίζει με το πολυτελές σκηνικό του ήρεμου κόλπου, ειδικά στο ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα.

Οι άνθρωποι του μαγαζιού σε κάνουν να νιώσεις άνετα και όχι… απαιτητικά για συμπεριφορές που δε συμβαδίζουν με παραθαλάσσιο μαγαζί. Από ιδιοκτήτες ή, τέλος πάντω επιβλέποντες μέχρι προσωπικό, είναι όλοι ευγενικοί και με χαμόγελο.

Τα πιάτα, κατά κύριο λόγο ψαρικά είναι και νόστιμα, αυτό μετράει εκτός από καλά παρουσιασμένα. Σε όλα του το μαγαζί ικανοποιεί, τόσο κόσμο μάλιστα που σε μέρες πολυσύχναστες και ώρες ηλιοβασιλέματος μην πάτε άνευ κράτησης.

 

INFO: https://doroufi.gr/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Μιχάλης Καράγιωργας

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα