Στου «Αξώτη» για καλό κρέας, ρετσίνα και… παλιά Αθήνα (pics)

Διαβάστε επίσης

Από το όνομα υποθέτεις εύκολα την ιστορία, ενός ανθρώπου από τη Νάξο που άνοιξε ένα κουτούκι στην Αθήνα τα παλιά τα χρόνια. Τότε που το σημερινό Πολύγωνο πρέπει να ήταν εξοχή με θέα λόγω ύψους και πάει λέγοντας. Τα υπόλοιπα, καλό είναι να μην τα υποθέτεις αλλά να πας να τα ζήσεις και να τα γευτείς από κοντά.

Ενα υπέροχο σκηνικό με τα βαρέλια του μέσα και ένα ειδυλλιακό κηπάκι έξω, τα βαρέλια με ρετσίνα Μεσογείων μεταξύ άλλων και ναι πιες της ακόμα κι αν νομίζεις ότι δεν είσαι λάτρης της ρετσίνας. Αλλά τέλος πάντων, πιες χύμα κρασί και πρόσεξε μην παρασυρθείς και φωνάξεις… Ζήκο τα παιδιά για παραγγελίες, γιατί εύκολα μπαίνεις σε μουντ παλιά ελληνικής ταινίας.

Για σκέτη ατμόσφαιρα βέβαια δεν είναι ανάγκη να πας στο Πολύγωνο. Αν θες όμως να τη ζήσεις τρώγοντας πολύ και καλά, θα πας. Το κρέας πρωταγωνιστής, άριστα ψημένο σε κανονικό κάρβουνο, τρομερή πατάτα κομμένη στο χέρι, λεπτή και καλοτηγανισμένη όπως και τα κολοκυθάκια, ωραίο σαγανάκι, πλούσια χωριάτικη και ό,τι μπορείς να περιμένεις από μια απλή οικογενειακή ταβέρνα.

Σούπερ τιμές έρχονται να ολοκληρώσουν μια άριστη σε όλα εμπειρία που πρέπει να ζήσεις.

INFO : https://www.facebook.com/axotis1956/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Νίκος Ράμμος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα