Το “Busty’s burger” αλλάζει επίπεδο στο street food και την καντίνα (pics)

Διαβάστε επίσης

Η νύχτα αρχίζει να ξαναζεί μετά τον κορονοϊό, οι λατρεμένες καντίνες έχουν αρχίσει να επανέρχονται και οι επιλογές σε αυτές να αυξάνονται και το επίπεδο να ανεβαίνει. Μπορεί η λέξη “βρώμικο” να τα περικλείει όλα, αλλά είναι πολλά τα χρόνια πια που έχει μείνει μόνο η ταμπέλα και καμία σχέση με την πραγματικότητα. Το “Busty’s burger” στην Πεντέλης στο Μαρούσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και… γκουρμέ καντίνα, αν και δεν είναι αυτό που επιδιώκει.

Ενα κινούμενο μπεργκεράδικο με πολύ… απαιτητικό μπιφτέκι που το ψήνουν μπροστά σου και δείχνει πριν καν το γευτείς την ποιότητα των υλικών και το μεράκι του ψήστη. Πεντανόστιμα μπριος ψωμάκια να το κλείνουν μέσα τους και μια μεγάλη γκάμα επιλογών για τα.. ντεσού.

Από πικάντικες επιλογές για… ξεσούρωμα, μέχρι σος αβοκάντο για πιο ψαγμένες αναζητήσεις, με μπυρίτσα ή άλλα ποτά, με το όρθιο να μπορεί να χρειαστεί να φαγωθεί και αρκετά μακρύτερα από την καντίνα, αφού μπορεί το απόγευμα που ανοίγει να έχει απλά ροή, αλλά αργά τα βράδια έχει τράφικ κανονικό.

INFO: https://www.facebook.com/burgerofthetown/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Σπύρος Τάτσης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα