Ο “Ιταμος” προσφέρει γαλήνη και νοστιμιές στην Τσαγκαράδα (pics)

Διαβάστε επίσης

Δεν το πιάνει εύκολα το μάτι σου, αλλά… αυτό χάνει. Καλό είναι να το ψάξεις, αφού σε τόσο φημισμένα και πολυσύχναστα μέρη σαν τον “Ιταμο” στην Τσαγκαράδα, δύσκολα τα βρίσκεις και δεν πρέπει να αφήνεις τιθς ευκαιρίες.

Μια ταβέρνα με ειδυλλιακό περιβάλλον και όσο αντέχει ο καιρός τα μεσημεράκια έξω κάτω από τις πρασνιάδες και με την θέα που κόβει την ανάσα προς τη θάλασσα, με χαμογελαστούς ανθρώπους και επαγγλματίες σε αυτό που κάνουν. Πάνω απ’ όλα όμως με εξαιρετικό φαγητό, άριστων πρώτων υλών και με τιμές που… σέβονται.

Τα κρεατικά του όλα νόστιμα, ψητά ή μαγειρετά, πατάτα στο χέρι, σπιτική και πολύ νόστιμα τα αρκετά μεζεδάκια του για αρχή, σε βαθμό να κινδυνεύεις να παρασυρθείς και να χάσεις το… παρασύνθημα. Ασε που έχει και καλό φινάλε για να γλυκάνεις τη γεύση σου που επίσης δεν πρέπει να χάσεις.

Ενα μαγαζί που σου καλύπτει κάθε απαίτηση αν είσαι εκδρομέας, που απ’ όσο καταλάβαμε έχει και το φανατικό ντόπιο κοινό του κι αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αφού αυτούς ειδικά δεν τους… κοροϊδεύεις, αφού ξέρουν κάθε καλό προορισμό.

 

INFO: https://www.facebook.com/itamosestiatorio

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Μίλτος Ντούγκος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα