“Στου Μπάρμπα Νίκου” στη Στυλίδα θα φας καλό κρέας δίπλα στη θάλασσα (pics)

Διαβάστε επίσης

Τα Καμμένα Βούρλα είναι ο πιο… μαζικός προορισμός καφέ – φαγητού σε πήγαινε – έλα στην Εθνική Αθήνας – Θεσσαλονίκης. Οσοι ψάχνονται για να κάνουν λίγο τη διαφορά και βασικά να αποφύγουν συνωστισμούς και όσα αυτοί μπορεί να συνεπάγονται, βρίσκουν λύσεις στην ευρύτερη περιφέρεια. Οπως για παράδειγμα την ταβέρνα “Στου Μπάρμπα Νίκου”, στη Στυλίδα, στην περιοχή Βασιλική.

Είναι δίπλα στη θάλασσα, αλλά δεν θα πας εκεί για να φας ψάρι. Η ειδίκευση είναι το κρέας και αυτό αξίζει πολλά. Μεγάλες μερίδες, καλοψημένα κρέατα, αληθινή πατάτα, χορταστικές σαλάτες και σίγουρη λύση, ποιότητας και καλής τιμής.

Η θέα είναι μοναδική, βαβούρα δεν έχει άρα μπορείς να ηρεμήσεις και να συνεχίσεις το ταξίδι σου αν είσαι του δρόμου ή αν είσαι από κάπου τριγύρω να απολαύσεις άφοβα και χωρίς τύψεις το καλό κρασάκι του, γιατί αλλιώς θα έχεις το… μαρτύριο του νερού άντε βία αναψυκτικού με τόσο νόστιμους μεζέδες.

Το μαγαζί βάζει και σούβλες, δεν ξέρω σε τι συχνότητα, πάντως το κοντοσούβλι που δοκιμάσαμε ήταν εξαιρετικό, ζουμερό και τραγανό και αυτός δεν είναι εύκολος συνδυασμός, ενώ υπάρχουν και νόστιμα ορεκτικά που ξεφεύγουν λίγο από τα τετριμμένα.

 

INFO: https://www.facebook.com/stou.mparmpa.nikou/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Θεοδόσης Ιωάννου

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα