Ο “Κίτσουλας” τάιζε χρόνια το Χαλάνδρι και τώρα… όλον τον κόσμο (pics)

Διαβάστε επίσης

Υπάρχουν κάποιες δυσκολίες που μοιάζουν αξεπέραστες στου “Κίτσουλα”. Οπως για παράδειγμα να βρεις φαγητό που να μη σου αρέσει είναι η βασική ή να βρεις όλα τα φαγητά της ημέρας μετά τις δύο το μεσημέρι. Το Χαλάνδρι έτρωγε από τα παλιά τα χρόνια εκεί, όταν η περιοχή και οι τριγύρω έγιναν και  κέντρο γραφείων και μαγαζιών τρώει… όλος ο κόσμος.

Δεν έχει πολλά μυστικά αυτή η ιστορία. Εχει αγνά υλικά που θα έβαζες στο σπίτι σου, έχει καλούς μάγειρες, έχει καμια 20αριά φαγητά κάθε μέρα, ό,τι θα μπορούσε να βάλει το μυαλό σου, έχεις γενναίες μερίδες, νοστιμιά και καλές τιμές. Εχει και κάτι ξεχωριστό σε σχέση με τα πολλά μαγειρεία, ότι έχει και τραπέζια – καρέκλες, ύφος καλής ταβέρνας δηλαδή να κάτσεις εκεί για να φας κι εσύ και η παρέας σου.

Το ωράριο είναι αυστηρά μεσημεριανό και τις περισσότερες φορές έχει… ξεπουλήσει πολύ νωρίτερα από το απογευματάκι που κλείνει. Τα πακέτα δεν προλαβαίνουν να φεύγουν, οι δίσκοι με τα σερβιριζόμενα το ίδιο, ο κόσμος πάει κι έρχεται και βλέπεις μόνο ευχαριστημ΄να πρόσωπα.

Τα μαγειρευτά του τα… σπάνε, το ένα καλύτερο από το άλλο, από παστίτσιο, μουσακά, γεμιστά τα λαδερά τα κλασικά, και πάει λέγοντας, αλλά μην κάνεις το λάθος και δε δοκιμάσεις τα κεφτεδάκια του γιατί θα… το έχεις κρίμα.

INFO: https://www.facebook.com/oKitsoulas/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Χάρης Τζούρος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα