Το “Aux crus de bourgogne” είναι το παραδοσιακό εστιατόριο που πρέπει να πας στο Παρίσι (pics)

Διαβάστε επίσης

Το λατρεμένο και ερωτικό Παρίσι που αποτελεί αγαπημένο προορισμό εκατομμυρίων τουριστών, είναι και ένας αγαπημένος προορισμός καλοφαγάδων. Οταν πας σε αυτή την πόλη, πρέπει να κάτσεις να ψάξεις και να φας παραδοσιακά, θα είναι αμαρτία να πας σεσυμβατικές λύσεις, ακόμα κι αν κάποια παραδοσιακά εν τέλει δε σε συγκινήσουν. ΤΟ “Αux crus de bourgogne”, στο δεύτερο διαμέρισμα και σε τελείως… μη τουριστική περιοχή, είναι ακριβώς αυτό που μπορεί να έχεις στο μυαλό σου ως ένα κλασικό, παραδοσιακό, γαλλικό εστιατόριο.

Με τη Βουργουνδία στο επίκεντρο, όπως λέει και ο τίτλος που ουσιαστικά μεταφράζεται ως κρασιά Βουργουνδίας, το μικρό μενού έχει πολλές ενδιαφέρουσες και άκρως γευστικέςπροτάσεις.

Και πατέ και φουα γκρα και σαλιγκάρια και καταπληκτικό καπνιστό σολωμό, με το βουτυράκι και το λεμονάκι του και κυρίως με κρέατα που προσέξτε πώςθα τα ζητήσετε αν δε σας αρέσει το… αίμα και νότιμα επιδόρπια με το μιλ φέιγ του να είναι… ποίημα.

Το περιβάλλον είναι εξαιρετικό, τα κρασιά του το ίδιο, το σκηνικό είναι… ταξιδιάρικο και με νορμάλ για Παρίσι τιμές, που σημαίνει ότι στα 50-60 ευρώ το άτομο με κρασία κάνεις ένα πλήρες γεύμα, είναι μια πρόταση που επ’ ουδενί πρέπει να προσπεράσετε.

INFO: http://www.auxcrusdebourgogne.com/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Μάκης Δεμίρης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα