Η “Βιργινία” κάνει ακόμα πιο όμορφα τα Ζαγοροχώρια (pics)

Διαβάστε επίσης

Αν δεν ήταν τόσο ονειρεμένα όμορφα τα Ζαγοροχώρια, να σε μαγεύουν και να μη θέλεις να έρθει η ώρα να γυρίσεις όπου μένεις, η “Βιργινία” θα ήταν ένας… παράδεισος για να κλειστείς μέσα μερικές μέρες και βγεις μόνο για να φύγεις. Στους “Ασπράγγελους”, ένα από τα πανέμορφα χωριά, ξενώνας και εστιατόριο – ταβέρνα μαζί, όλα εκλεκτά και άψογα.

Τη διαμονή δεν τη δοκιμάσαμε, αν και αποπνέει καλαισθησία μόνο να δεις το μέρος, δε γίνεται να μην είναι προσεγμένο. ΤΟ φαγητό όμως το δοκιμάσαμε και αν εξαιρέσεις το μαρτύριο του οδηγού που αρκέστηκε σε αναψυκτικά και έχασε το εκπληκτικό κρασί αφού ο δρόμος για τα Γιάννενα θέλει προσοχή, όλα τα άλλα… θαύμα.

Τίποτα τυποποιημένο, τίποτα “εμπορικό”, τίποτα πρόχειρο, όλα μαγειρεμένα με μεράκι και σεβασμό στις τοπικές συνταγές. Εξαιρετικές πίτες με ωραίο λεπτό χωριάτικο φύλλο και όχι να… χάνεται η γέμιση, εξαιρετικά κρέατα με αληθινές φυσικά πατάτες, νόστιμα μαγειρευτά, τυριά και ό,τι άλλο ήρθε στο τραπέζι. Ωραίο μέρος, τη φήμη του την κέρδισε με το σπαθί του, λογικά και τους ζεστούς μήνες θα είναι όνειρο στον έξω χώρο.

https://www.tripadvisor.com.gr/Restaurant_Review-g3206455-d3815620-Reviews-Virginia_Restaurant-Asprangeloi_Zagorohoria_Ioannina_Region_Epirus.html

 

INFO: https://virginiahouse.gr/

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα