Οι πίτες που “απογειώνουν” το σπιτικό σουβλάκι

Διαβάστε επίσης

Οι έτοιμες πίτες σουβλακιού υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία και φυσικά ευκολία αφού… είναι έτοιμες σε πολλά μέρη, από παντοπωλεία, μέχρι κρεοπωλεία. Οταν αποφασίσεις όμως να φτιάξεις τις δικές σου δεν θα ξεκολλάς. Επειδή είναι ουσιαστικό μέρος του σουβλακιού, επειδή παίζει ρόλο στη γεύση, όσο να ‘ναι του εμπορίου είναι λίγο… του εμπορίου και οι δικές σου μπορούν να απογειώσουν όλο το δημιούργημα.

Δεν είναι και επιστήμη φυσικά, αλλά οι λεπτομέρειες πάντα κάνουν τη διαφορά. Εχοντας δοκιμάσει πολλές προτάσεις, ερασιτεχνών και επαγγελματιών μαγείρων, κατέληξα στην παρακάτω της Αργυρώς Μπαρμπαρήγου, εκτιμώντας ευκολία και γευστικό αποτέλεσμα.

Μόνο με αλευράκι, μαγιά, αλάτι, ζάχαρη και νερό, αλλά και με αρκετά “μυστικά” που αν δεν είσαι… ξερόλας και τα ακολουθήσεις όλα βγαίνει ένα πολύ καλό προϊόν, ελαστικό για να βοηθάει στο τύλιγμα, να μη σπάει και να είναι και πολύ γευστικό.

Δείτε την απλή συνταγή ΕΔΩ και τα μικρά της τιπς στον σύνδεσμο παρακάτω και… θα βαρεθείτε να τη φτιάχνετε και να κερδίζετε τις εντυπώσεις.

 

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα