Ο Τόμας σου μαθαίνει ποιο είναι το καλό, αυθεντικό κεμπάπ (pics)

Διαβάστε επίσης

Οταν ξέρεις ότι το σήμα κατατεθέν σου είναι κορυφή, δε χρειάζεσαι ούτε φαντεζί χώρους, ούτε μεγάλα μενού. Ο “Τόμας” ξέρει δεκαετίες τώρα ότι το κεμπάπ του είναι ασυναγώνιστο, οπότε σε ένα μαγαζί… άλλων δεκαετιών στη Μήτσου Σαρκουδίνου στον Νέο Κόσμο, βλέπει τις ουρές να περιμένουν καρτερικά και χαίρεται όσο και αυτοί που δοκιμάζουν τα καλούδια του.

 

Αρμένικη συνταγή, σωστοί κιμάδες ανάμικτοι, καλοψημένες πίτες, ωραίες σάλτσες και είτε το πάρεις τυλιχτό είτε σε μερίδα, μόνο… να θέλεις κι άλλο γίνεται. Το γιαουρτλού σε πήλινο άλλη μεγάλη… εφεύρεση, τόση ισορροπία γεύσεων που δεν μπορείς να καταλάβεις πώς στο καλό τα πετυχαίνει.

Και αν είσαι φίλος του παστουρμά, ακόμα και να μην είσαι δηλαδή γίνε, η παστουρμαδόπιτά του είναι ονείρωξη. Οχι μόνο επειδή είναι τέλειο το φύλλο, το τυρί, η μίξη όλων, όσο κυρίως επειδή τον παστουρμά τον φτιάχνει μόνος του και δεν έχει καμία σχέση με τους περισσότερους από όσους μπορεί να έχεις δοκιμάσει.

Το μαγαζί κάνει και διανομές, αλλά άμα δε βαριέσαι, πήγαινε από εκεί να τα πάρεις ακόμα και να κάτσεις να τα φας, για το όλο σκηνικό που σου ανεβάζει τη διάθεση.

INFO: https://www.facebook.com/tomasKempap/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Τάκης Σπανόπουλος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα