Η “Kookoovaya” είναι η εναλλακτική γεύσης και πολυτέλειας στην Ξάνθη (pics)

Διαβάστε επίσης

Η Ξάνθη είναι μία από τις περιοχές της χώρας που μπορείς να απολαύσεις εξαιρετικά φαγητά, με ιδιαίτερες γεύσεις, σε προσιτές τιμές και όμορφη ατμόσφαιρα σε πολλά μαγαζιά. Το επίπεδο είναι πραγματικά εντυπωσιακό, αλλά ακόμα και σε τέτοια μέρη, χρειάζεται ενίοτε και μια αλλαγή. Η “Kookoovaya” έχει έρθει για να την προσφέρει, με τον προσδιορισμό “Urban gastronomy” που συνοδεύει το όνομά της να σε προϊδεάζει.

Βλέποντας τον χώρο απ’ έξω καταλαβαίνεις την πολυτέλεια και τη φινέτσα, μπαίνοντας μέσα και βλέποντας τον διάκοσμο την επιβεβαιώνεις, όταν αρχίζεις να παραλαμβάνεις και τις παραγγελίες σου τη… σφραγίζεις. Το κατάστημα εξυπηρετεί από γεύσεις brunch μέχρι γεύματα και δείπνα και το αποτέλεσμα είναι φίνο.

Ωραίες εμπνεύσεις συνδυασμών, εξαιρετική παρουσίαση των πιάτων και πάνω απ’ όλα πολύ νόστιμα. Δεν κάνουν ακρότητες σε συνδυασμούς και υλικά, σαν να σέβονται τον τοπικό χαρακτήρα της πόλης, ξεφεύγουν όμως πολύ από τα μεζεδοπωλεία και προσφέρουν τη διέξοδο του “κάτι άλλο”.

Η Kookovaya “χωράει” με την ίδια άνεση παρέες που θέλουν από κάτι σύντομο μέχρι κάτι επίσημο σε ένα διαφορετικό περιβάλλον, “χωράει” έως… επιβάλλει επαγγελματικά ραντεβού, επίσημς εκδηλώσεις, ξεχωριστές περιστάσεις και γενικά είναι η εναλλακτική σε μια… νόστιμη πόλη, με ζεστούς απλούς χώρους γι’ αυτούς που θέλουν να ξεφεύγουν.

INFO: https://www.facebook.com/Kookoovayaxanthi/

https://www.instagram.com/kookoovayaxanthi/?hl=en

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Ντίνος Νικολαϊδης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα