Γλυκιά και νόστιμη είναι η “Theoria tou House” στην Ιερά οδό (pics)

Διαβάστε επίσης

Θα μπορούσε να “ποντάρει” στο πολύ κεντρικό σημείο του και να έχει πάντα κίνηση. Πορτίμησε να ποντάρει στα εξαιρετικά εδέσματα που προσφέρει για να έχει πάντα κίνηση. Η “Theoria tou house” μέχρι και για το όνομά της ψάχτηκε, όσο για τα γλυκά της τα λόγια περισσεύουν.

Το μαγαζί που σε προδιαθέτει από την είσοδο ευχάριστα, με όμορφο διάκοσμο και χαμογελαστό κόσμο, έχει απ’ όλα. Είναι… αμαρτία όμως να μη γίνει ιδιαίτερη μνεία στα γλυκά του. Εκεί είναι το δυνατό, μα πάρα πολύ δυνατό σημείο. Ο,τι είδους γλυκό κι αν διαλέξεις θα συγκλονιστείς.

Υπάρχει πρωτοτυπία, υπάρχει φαντασία, υπάρχει ποικιλία, υπάρχει και εξαιρετική γεύση πάνω απ’ όλα. Υπάρχουν φυσικά και υπέροχες αλμυρές επιλογές, υπάρχουν και νόστιμα κοκτέιλ για το σούρουπο και ο χαρακτηρισμός alla day bar restaurant ταιριάζει.

Πιο πολύ όμως ταιριάζει το “μια γλυκιά ιστορία” όπως και πιο πολύ του ταιριάζουν οι ώρες πρωινού και brunch. Προσοχή στον κόσμο, συχνό είναι το φαινόμενο να μη βρίσκεις τραπέζι, μεγάλο στέκι και όχι λόγω μόδας, αλλά λόγω γεύσεων.

INFO: https://www.instagram.com/theoria_tou_house/?hl=en

https://www.facebook.com/Theoriatouhouse/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Γεωργία Μάνεση

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα