Η ελληνική κουζίνα στα… μοντέρνα της συνεχίζει την παράδοση “Στης Ελλης” (pics)

Διαβάστε επίσης

Είναι πολύ σημαντικό όταν μαγαζιά που άρχισαν να γράφουν την ιστορία τους πριν από δεκαετίες, μένουν σε… συναισθηματικά δεμένα χέρια όταν έρχεται το πλήρωμα του χρόνου. Να μην παίρνε δηλαδή την “ταμπέλα” κάποιος σε απλή επιχειρηματική πράξη, αλλά να υπάρχει και δέσιμο με τους ιδρυτές. Οπως καλή ώρα έχει συμβεί “Στης Ελλης” στην Αγία Παρασκευή και το αποτέλεσμα παραμένει διαχρονικά εξαιρετικόι.

Ενα μαγαζί με σεβασμό στην ελληνική κουζίνα και φυσικά στους θαμώνες του, τακτικοί, πιστοί, γενιές που περνάνε από εκεί για να φάνε νόστιμα, εκλεκτά, χορταστικά και σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον, τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο.

Ενα γεμάτο μενού σε επιλογές, χωρίς σε καμία περίπτωση να είναι… τόμος και να σε μπερδεύει, αφού οι άνθρωποι θέλουν να είναι όλα προσεγμένα, από τα υλικά τους μέχρι τα μαγειρέματά τους και φυσικά το πάντα χαμογελαστό, επαγγελματικό και πρόθυμο σέρβις τους.

Οι “πινελιές” έχουν πειράξει τόσο – όσο κλασικές ελληνικές συνταγές και υπάρχει πολύ κόσμος που… ορκίζεται στις πατάτες με αυγά, λόγω στάκας και προσούτου, αυτό δεν είναι πιάτο, είναι όνειρο. Εξαιρετικά τα κρέατά του, αλλά και τα μαγειρευτά φαγητά με φρικασέ που… τα σπάει, κότσι που λιώνει και άλλα πολλά.

Και για το τέλος, γλυκά που είναι το ιδανικό φινάλε ενός δεδομένα εξαιρετικού φαγητού.

 

INFO: https://stisellis.gr/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Ματίνα Σαγιάκου

 

 

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα