Προσιτή θαλασσινή πολυτέλεια στο “Αφρόψαρο” στο Νέο Ηράκλειο (pics)

Διαβάστε επίσης

Ενα “βαρύγδουπο” σε εμφάνιση μαγαζί, στην πολυσύχναστη και γεμάτη από διάφορα μέρη εσίτασης, Μαρίνου Αντύπα στο Νέο Ηράκλειο, έχει κερδίσει τη θέση του και το κοινό του προσφέροντας αρκετά εναλλακτική, αλλά πολύ ποιοτική επιλογή στα ψάρια και τα ψαρικά. Το “Αφρόψαρο” σίγουρα δεν το λες ψαροταβέρνα, ούτε καν ταβέρνα, αν και κρατιέται σε προσιτά επίπεδα και δεν είναι τίποτα εξωπραγματικό ούτε σε ύφος ούτε σε τιμές.

Το περιβάλλον σου αποπνέει μια επισημότητα, η κάρτα του μενού το ίδιο σε αρκετές περιπτώσεις, αν και όχι εξεζητημένα. Το θέμα είναι ότι όλα όσα προσφέρουν είναι φτιαγμένα με μεράκι, με εμφανώς καλές πρώτες ύλες και νόστιμα.

Θα βρεις σούπες, όχι… μπουγιαμπέσα αλλά στο βελουτέ της, θα βρεις σασίμι, θα βρεις ζυμαρικά με παραπομπές σε ιταλική κουζίνα αλλά με ψάρι, θα βρεις μεζεδάκια, μέχρι και πίτες τα πάντα με ψάρι ή θαλασσινά μέσα. Κριθαρότα πετυχημένα, γενικά φαίνεται ότι όλα έχουν τεσταριστεί και σε ετοιμασία και σε γεύση πριν περάσουν στο μενού και είναι φροντισμένα.

Το μαγαζί είναι κυρίως επαγγελματικό στέκι σε μια φορτωμένη από εταιρίες περιοχή, αλλά έχει και τις μέρες… αργίας πολύ κόσμο της περιοχής που θέλει να φάει τα καλά της θάλασσας σε μια μορφή που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα.

https://www.facebook.com/afropsarorestaurant/?locale=el_GR

 

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα