Οι “Δροσουλίτες” είναι το μεζεδοπωλείο που ψάχνεις στη Ρόδο (pics)

Διαβάστε επίσης

Η Ρόδος έχει εκπληκτικά μέρη για φαγητό στα διάφορα χωριά της, κυρίως τα ορεινά, έχει τοπική κουζίνα, αλλά έχει και μέσα στο κέντρο της πόλης μια επιλογή για ωραίες παρεοκαταστάσεις, με μεζεδάκι και μπόλικο πιοτό. Οι “Δροσουλίτες” είναι ένα ρακάδικο – μεζεδοπωλείο σε εντυπωσιακό χώρο, κτίσμα, εσωτερικό και αυλή με ακόμα πιο εντυπωσιακές επιλογές φαγητού.

Είναι εύκολα… παρεξηγήσιμο το μέρος, τόσο κεντρικά σε μια τόσο τουριστική περιοχή και σε τόσο “λαμπερό” περιβάλλον. Αρκεί μια δοκιμή όμως για να λυθεί κάθε παρεξήγηση. Ενα κεφάτο τιμ ανθρώπων, από επικεφαλής μέχρι τον κάθε εργαζόεμνο, ένα προσεγμένο και με μεγάλη ποικιλία μενού και εξαιρετικές γεύσεις.

Ο κατάλογος έχει και πολλά πιο “κυρίως” πιάτα αφού για πολλούς μήνες κάνουν παρέλαση τουρίστες που δεν έχουν και πολύ την κουλτούρα του μεζέ, όμως, για τους Ελληνες άλλος είναι ο προορισμός πηγαίνοντας σε αυτό το μαγαζί και ακόμα περισσότερο τους μήνες που έχει αποφορτιστεί το νησί από τον πολύ τον κόσμο.

Μια πολύ καλή επιλογή λοιπόν για κέφι και με αρκετά λάιβ καλής ελληνικής μουσικής κατά καιρούς, κυρίως όμως με πολλές επιλογές σε μεζέδες και πολύ καλή ποιότητα.

INFO: https://www.facebook.com/www.Drosoulites.gr/?locale=el_GR

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Τάσος Μπάτης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα