Ο “Κρίταμος” είναι meze – bar για πολλές γεύσεις και πολλές… ώρες (pics)

Διαβάστε επίσης

Μια ανάσα από το γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, υπάρχει ένα μαγαζί στο οποίο… δεν χωράνε οπαδικά. Οι εκλεκτές γεύσεις και η μεγάλη ποικιλία του “Κρίταμου” είναι για όλους και όσοι δεν τον επισκέπτονται, χάνουν μια πολύ όμορφη εμπειρία φαγητού.

Το καλαίσθητο αυτό μαγαζάκι έχει καταφέρει να συνδυάσει με αριστοτεχνικό τρόπο τη φιλοσοφία του τσιπουράδικου αλλά και του μεζεδοπωλείου. Μπορεί να αράξεις με ούζα και τσίπουρα και με κάθε καραφάκι να σου ανανεώνεται και ο μεζές, αλλά μπορείς και να παραγγείλεις από έναν πλούσιο κατάλογο και άλλους μεζέδες, αλλά και κυρίως πιάτα και σε κρεατικά και σε ψαρικά.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση στον “Κρίταμο” είναι η γεύση, όσο περίεργο κι αν ακούγεται κάτι τέτοιο, αφού σε μαγαζί φαγητού… τι άλλο θα μπορούσε; Δεν είναι έτσι όμως, δεν είναι ο κανόνας όλα τα πιάτα, μα όλα, από πιατάκια μέχρι κυρίως να είναι πεντανόστιμα, να μην υπάρχει τίποτα έστω απλά καλό.

Ολα αυτά και σε ένα μαγαζί με γούστο στη διαρρύθμιση και τη διακόσμηση και με χαμόγελα και ευγένεια, ένα μαγαζί που σίγουρα αξίζει κάθε απόφαση για επίσκεψη και για… ώρες ποτού και καλού φαγητού.

INFO: https://www.facebook.com/kritamosmezebar/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Μιχάλης Μελίσσης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα