Το “Απάγγιο” σε γαληνεύει και σε χορταίνει με νοστιμιές στον Πόρο (pics)

Διαβάστε επίσης

Ο Πόρος είναι από αυτά τα προνομιούχα νησιά του Αργοσαρωνικού, που είναι… νησάρες ξεκάθαρα μα και σαν προάστειο της Αττικής. Για πολλούς το ομορφότερο από πλευράς φύσης, για όλους όσοι το προτιμούν όμως, ένα ησυχαστήριο με καλές επιλογές χαλάρωσης. Το “Απάγγιο” είναι και η ιδανική επιλογή για φαγητό, τόσο από τοποθεσία, όσο και από όσα σου προσφέρει.

Η νέα γενιά του μαγαζιού έχει δώσει λίγη… φαντασία στα πιάτα αλλά χωρίς να πειράξει στο ελάχιστο την πρώτη ύλη, τη γεύση και την αγάπη που πάντα υπήρχε για τα φαγητά του μαγαζιού και τον κόσμο που τα τιμούσε και συνεχίζει με πάθος να το κάνει. Ολα αυτά μπροστά στη θάλασσα και με φόντο την Πελοπόννησο και το ξακουστό λεμονοδάσος, το οποίος παρεμπιπτόντως βγάζει και εξαιρετική σπιτική λεμονάδα στο μαγαζί.

Τα θαλασσινά και τα ψάρια έχουν την πλειοψηφία στις πολλές επιλογές, αλλά το κρέας όχι μόνο υπάρχει αλλά είναι και… λουκούμι και αξίζει κάθε δοκιμή του. Υπάρχουν μεζεδάκια, υπάρχουν ντόπια κρασιά και λοιπά αποστάγματα, υπάρχουν τα πάντα σε αυτό το πολύ όμορφο και νόστιμο ταβερνάκι που είναι μια σίγουρη λύση καλού φαγητού στον Πόρο.

https://www.facebook.com/apagiotavernaporos/?locale=el_GR

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Τάκης Καραβασίλης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα