Στο Ληξούρι ο καλός μεζές έχει… στέκι τη “Γέφυρα” (pics)

Διαβάστε επίσης

Προσπερνώντας τα τοπικά Αργοστολίου – Ληξουρίου, κρατάμε ότι η Κεφαλλονιά είναι παραδεισένια σε ομορφιά και ακόμα περισσότερο σε γεύσεις. Μια κουζίνα μόνη της μπορεί να στηρίξει, με καλά προϊόντα και πολλές συνταγές και φυσικά οι άνθρωποί της ξέρουν και κυνηγάνε το καλό φαγητό. Και επειδή σε ένα νησί πάντα βρίσκεις λίγο χρόνο και για μεζεδοκατάσταση, η “Γέφυρα” στο Ληξούρι είναι ένας προορισμός όχι… τουριστικός, αλλά εκπληκτικός.

Μπορεί να το περάσεις και για καφενείο, εξάλλου δεν το… αρνείται αφού συστήνεται ως “καφέ- ουζερί”, αλλά αν μείνεις εκεί την πάτησες. Τα μεζεδάκια του είναι αξεπέραστα γιατί είναι ακριβώς αυτά που θα έφτιαχναν για να φάνε στο σπίτι τους με τη δική τους παρέα οι ιδιοκτήτες. Αυτό ακριβώς σκέφτονται για κάθε πελάτη, ότι είναι η παρέα τους και πρέπει να τους περιποιηθούν.

Με το μενού να κρύβει συχνά εκπλήξεις αφού μπορεί στην αγορά και την ψαραγορά να βρεθεί μια μέρα κάτι που… δεν πρέπει να πάει χαμένο, αλλά με σταθερή την ποιότητα, τη νοστιμιά στη γεύση με την ένταση να τραβάει ούζα, τσίπουρα, κρασιά, ντόπια και ευωδιαστά, με καθαρά τηγάνια και λάδια που δε… μυρίζουν άλλο φαγητό, με πλούσιες μερίδες γιατί είπαμε, είναι σαν το σπίτι τους και τους φίλους τους.

INFO: https://www.facebook.com/kafe.ouzeri.h.gefura?locale=el_GR

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Στέλιος Κοσμάτος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα