Το αγριογούρουνο του “Λάιου” είναι ο… βασιλιάς της καλής κουζίνας του (pics)

Διαβάστε επίσης

Στις παρυφές της Πάρνηθας, πιο σωστά… από τις παρυφές της Πάρνηθας και προχωρώντας, οι ταβέρνες με το καλό κρέας είναι συνηθισμένη ανακάλυψη. Υπάρχουν και κάποιες που ειδικεύονται σε ένα απ’ όλα, έχουν τη σπεσιαλιτέ τους και πιστό κοινό γι’ αυτήν και όχι μόνο. Ο “Λάιος” είναι ένα τέτοιο μαγαζί, με το αγριογούρουνο στιφάδο του, να ξεχωρίζει από ένα έτσι κι αλλιώς πλούσιο και… λαχταριστό μενού.

Ενα “ζωντανό” μαγαζί, που νιώθει σιγουριά για το προϊόν που διαφημίζει περισσότερο από όλα τα άλλα και καλά κάνει. Το κρέας… λιώνει και δεν είναι εύκολο αυτό στο αγριογούρουνο, τα κρεμμύδια είναι γλύκισμα και οι πλούσιες μερίδες σε κάνουν να θέλεις να… σκουπίσεις το πιάτο.

Δεν είναι φυσικά μόνο αυτός ο λόγος να το επισκεφτείς.

Υπάρχουν καλά ορεκτικά, αλλά… επικίνδυνα αφού μπορεί να πέσεις με τα μούτρα και μετά να μην έχεις όσο χώρο απαιτείται για τα κυρίως και υπάρχουν πολύ καλοψημένη κρέατα σε μεγάλη ποσότητα.

Ο “Λάιος” είναι κάτι παραπάνω από αυτό που λέμε “τίμια” ταβέρνα. Ξέρει να δουλέψει με πολύ κόσμο, ξέρει τη δύναμή του και δεν ρισκάρει την ποιότητα και είναι βέβαιο ότι όταν πας εκεί θα φας πολύ, καλά, σε καλές τιμές και ταχύτητες.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100063595447488&locale=el_GR

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Κώστα Τρανός

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα