Το “Rouan Thai” σε εθίζει στην ταϊλανδέζικη… ταβερνοκατάσταση (pics)

Διαβάστε επίσης

Αν είσαι από αυτούς που δεν τρελαίνονται για ασιατική κουζίνα, πρέπει να ξέρεις ότι η Ταϊλανδέζικη κουζίνα είναι λίγο πιο κοντά στα γούστα τα δικά μας. Πιο ταβέρνα κατάσταση, με ποικιλία και μεζέδες, πιο πικάντικα σε βαθμό να ταιριάζει μέχρι και τσίπουρο να πιεις. Κι αν πειστείς για αυτά, πήγαινε τότε στο “Touan Thai” στην Τρούμπα και δεν θα ξεκολλάς.

Η γειτονιά έτσι κι αλλιώς παραπέμπει σε κάτι πιο “λαϊκό” κι ας έχει γίνει τα τελευταία χρόνια κέντρο διασκέδασης με πλήθος μαγαζιών, το δε ατελείωτο μενού σου ανοίγει την όρεξη από το διάβασμα και συνεχίζει επάξια όταν αρχίσουν οι δοκιμές. Η Ταϊλάνδη είναι η βάση, αφού από εκεί είναι και οι ιδιοκτήτες, αλλά από ότι λένε, επειδή δεν είμαστε και ειδικοί, έχουν και γεύσεις από άλλες χώρες της περιοχής για τους ναυτικούς που αράζουν Πειραιά και βγαίνουν για λίγες μέρες.

Στο “Rouan Thai” θα βρεις ετερόκλητο κόσμο. Ασιάτες, Ελληνες από πιτσιρικάδες, οικογένεις, εργαζόμενους μετά τη δουλειά, και κυρίως ανθρώπους που αγαπάνε το καλό φαγητό. Τα φαγητά είναι νόστιμα, βγάζουν μεράκι, έχει “τίτλους” για να πειραματιστείς χωρίς να αμφιβάλεις για το τι παράγγειλες, έχει και πιο συνηθισμένες γεύσεις αλλά κρίμα είναι να πας σε αυτό το μαγαζί για να φας… τα συνηθισμένα.

INFO: https://www.facebook.com/RouanThai/?locale=el_GR

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Θάνος Πολέμης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα