Στη “σκιά” της Ακρόπολης η “Αρκαδία” σε εκπλήσσει ευχάριστα (pics)

Διαβάστε επίσης

Μετά από ατελείωτο περπάτημα μάθησης, σε μουσείο Ακρόπολης και στο κυρίως μνημείο, κατηφορίζοντας τον πεζόδομο και με τα παιδιά να γκρινιάζουν για φαγητό, που ήθελαν και οι μεγάλοι απλά δε γκρίνιαζαν, το μάτι έπεσε στον καλόγουστο χώρο της “Αρκαδίας”. Με συνωμτοτικά βλέμματα… αποδοχής του ρίσκου που μπορεί να έχουν μαγαζιά σε τόσο τουριστικά περάσματα, αποφασίσαμε να καθίσουμε, για τα βασικά και χωρίς μεγάλες προσδοκίες. Και διαψεστήκαμε τόσο πολύ και τόσο ευχάριστα.

Ενα ωραίο ελληνικό μενού με πολλές επιλογές, ένα πολύ ευχάριστο προσωπικό με χαμόγελα και επαγγελματισμό, ένα πενταάθαρο μαγαζί, από τα σερβίτσια το τραπεζομάντιλο, μέχρι τις τουαλέτες του και ένα εξαιρετικό γεύμα που μας άφησε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις.

Πήγαμε σε σχετικά ασφαλείς επιλογές κράτος και ζυμαρικών, αλλά ακόμα και μουσακάς που ορέχτηκε και πήρε μέλος της παρέας ήταν σα σπιτικός και όχι τα κακής ποιότητα κατεψυγμένα που υπάρχουν σε πολλά μαγαζιά με βασικό όγκο πελατών τους τουρίστες.

Ευφάνταστες, χορταστικές και νόστιμες οι σαλάτες τους, μια σπανακόπιτα που συσρτήνεται ως σπιτική και δε μπορεί να μην είναι τέτοια, καλοτηγανισμένα τα μεζεδάκια και καλοψημένα τα κρέατα, πολύ γευστικό δικό τους κρασί σε προσεγμένο μπουκάλι και όλα αυτά σε εξαιρετικές τιμές, τίποτα εξεζητημένο.

Πραγματικά μπράβο σε αυτούς τους ανθρώπους, είναι πολύ θετικό να υπάρχουν τέτοια μαγαζιά σε τέτοια μέρη και για τον τουρισμό μας, αλλά και εμάς που εύκολα γινόμαστε πελάτες τους.

 

INFO: https://greektaverna.gr/

https://www.facebook.com/%CE%95%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%8C%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%91%CF%81%CE%BA%CE%B1%CE%B4%CE%AF%CE%B1-Arcadia-Restaurant-325441824171510/

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Ελευθερία Κυριάκου

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα