Πιο… ποντιακό και νόστιμο από το “‘Εϊ κιτί” στη Δράμα, δε γίνεται (pics)

Διαβάστε επίσης

Με νοσταλγική ποντιακή προσφώνηση για όνομα, το “Εϊ κιτί” δε σου αφήνει περιθώρια αμφιβολίας για το στιλ κουζίνα που θα δοκιμάσεις. Αυτό που αφήνει να καταλάβεις μόνο σου είναι το πόσο νόστιμα μεζεδάκια και φαγητά θα φας σε αυτό το πολυσύχναστο μέρος της Δράμας, που όμως όταν βοηθάει ο καιρός έχει μια ήσυχη αυλή που σε ηρεμεί κιόλας.

Ενα ευχάριστο μαγαζί που συχνά έχει και ζωντανή μουσική και το κάνει ακόμα πιο κεφάτο, αλλά και χωρίς αυτή, συναντάς ένα ωραίο περιβάλλον, φιλικό και… πεντανόστιμο. Από το ψωμί κιόλας καταλαβαίνει τι σε περιμένει, αυτό το για πολλούς τυπικό πρώτο φαγώσιμο που φτάνει στο τραπέζι, σε αυτό το μαγαζί είναι μια τέχνη ολόκληρη και με… κίνδυνο να χορτάσεις.

Πίτες, κρέατα νόστιμα προς τα όρια του πικάντικου, μαντί και άλλα χειροποίητα ζυμαρικά και μια ποικιλία με πανδαισία γεύσεων που ικανοποιεί τους καλοφαγάδες. Προσωπικά απόλαυσα τη γιαουρτλού του, δεν είναι απλή υπόθεση να έχεις πετύχει το ψήσιμο του κρέατος και το σωστό δέσιμο σε γιαούρτι και σάλτσα, πολλοί αποθέωσαν το κοντοσούβλι του, όλοι πάντως, ικανοποιήθηκαν από όλα.

 

INFO: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063746165286&sk=photos

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Μίμης Χαραλαμπίδης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα