Ο “Λάππας” στη Μακύνεια έχει παράδοση στα θαλασσινά και πολλούς… πιστούς (pics)

Διαβάστε επίσης

Μια… στραβοτιμονιά μετά τη γέφυρα στην πλευρά του Αντίρριου, ή μετά την έξοδό σου από το φέρι αν είσαι παραδοσιακός, αρκεί για να φέρει στην ειδυλλιακή παραλία της Μακύνειας και στη νόστιμη “αγκαλιά” του “Λάππα”. Αντί για δεξιά και την κοσμική Ναύπακτο, κάνεις αριστερά και σε δέκα λεπτά απολαμβάνεις.

Μια ήρεμη, όχι πάντα βέβαια αφού οι ντόπιοι και οι περίοικοι την τιμούν με συνέπεια, απλωμένη και άνετη, με τα κρύα νερά της περιοχής που όποιος δεν τα ξέρει θα εκπλαγεί και ο “Λάππας” πάνω στο κύμα να σε περιμένει για τα περαιτέρω, πολλά και νόστιμα.

Ολα τα καλά της θάλασσας, πλούσιες και νόστιμες σαλάτες και ορεκτικτά, ψάρια ολόφρεσκα σε σχάρες και τηγάνια και ένα κλασικό μενούτ ψαροταβέρνας με φανερά πολύ καλή πρώτη ύλη και έμπειρους μάγειρες. Το σκηνικό από μόνο του τραβάει ουζάκι και μεζέ ή, ό,τι άλλο πίνει ο καθένας, αν πετύχεις και σε καλοσύνες τη θάλασσα είναι πραγματικά μαγικό, ειδικά μετά το σούρουπο που έχει πέσει και η ζέστη, αν μιλάμε για θερινούς μήνες.

INFO: https://www.facebook.com/p/%CE%A8%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B1%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B1-%CE%9B%CE%AC%CF%80%CF%80%CE%B1%CF%82-100063798761014/?paipv=0&eav=AfZf7cd8WyFXw0oTZ_7LhVWlwMzc3gSZ1LVDc3X5m6vT3ZhyZoo72OGW0IBVb9Tx8o4&_rdr

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Θανάσης Κίταντζης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα