Ο “Κάκιας” είναι προορισμός γεύσης και ποικιλίας στη Σαλαμίνα (pics)

Διαβάστε επίσης

Η πολύ ιδιαίτερη Σαλαμίνα, νησί πιο κοντά από τη… Γλυφάδα για πολλούς, μια ανάσα δρόμος που σε ταξιδεύει πολύ πιο μακριά από όσο βρίσκεται, είναι προορισμός πολλών και μόνο για ουζάκι και μεζεδάκι. Ο “Κάκιας” είναι μια παραδοσιακή δύναμη του χώρου, σε πολύ κεντρικό και ακόμα περισσότερο παραθαλάσσιο σημείο, με μεγάλη ποικιλία, εγγυημένη ποιότητα και πολλούς πιστούς από πολλά διαφορετικά μέρη.

Συνήθως γεμάτος, άρα και με ανάγκη κράτησης αν δεν έχεις όρεξη να περιμένεις, πολύβουος και σίγουρα όχι κανα ήρεμο και απόμερο ταβερνάκι, αλλά αν ο στόχος είναι να φας με ποικιλία και ποιότητα, που λογικά αυτός είναι όταν πας σε τέτοιο μαγαζί, τότε εγγυημένος.

Οι κλασικοί ψαρομεζέδες υπάρχουν σε διάφορες ευφάνταστες παραλλαγές. μεγάλη γκάμα για να γίνει τέτοια κατάσταση. Πολύ μεγάλη όμως είναι και στα κυρίως πιάτα, πέρα από τα ψάρια που δεν… τα κρύβουν, πας, βλέπεις διαλέγεις και ξέρεις τι έχεις πάρει, αν ξέρεις δηλαδή και δεν πας απλά για να δεις το μέγεθος.

Πολύ καλά οργανωμένοι στο σέρβις ενός πολύ απαιτητικού πόστου, ξέρουν πόσοι χρειάζονται και πώς να συντονιστούν, άρα όλα μαζί φτιάχνουν ένα μαγαζί σωστό που ξέρεις ότι θα φας καλά, θα πληρώσεις σωστά και δεν θα σου χαλάσει η διάθεση με τίποτα.

 

INFO: https://www.kakias.gr/

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Θάλεια Τριανταφύλλου

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα