Στον Πάνορμο της Τήνου το “Λιμανάκι” είναι νόστιμο και ειδυλλιακό (pics)

Διαβάστε επίσης

Στο γραφικό και αρκετά κλειστό, προνόμιο αυτό για ένα συχνά… ανεμοδαρμένο κυκλαδονήσι σαν την Τήνο, λιμανάκι του Πάνορμου, υπάρχει μια καταπληκτική ταβέρνα δίπλα στη θάλασσα. “Το Λιμανάκι”, με όνομα που τα λέει όλα για την τοποθεσία του, αλλά αφήνει στη φαντασία τα καλύτερα, τα των γεύσεων.

Ενα ήρεμο μαγαζάκι, έστω και με… διακοπές αφού από μπροστά περνάει ο μοναδικός δρόμος και έχει κάποια κίνηση, πολύ προσεγμένο, καθαρό και με καλή διάθεση και εξυπηρέτηση, όπου υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε μεζεδάκια και κυρίως πιάτα. Τα θαλασσινά και τα ψάρια έχουν την πλειοψηφία όμως υπάρχουν και πολύ καλά κρεατικά, άρα όλα τα γούστα καλύπτονται.

Εχουν διάθεση να ξεφύγουν από τα τυπικά σερβιρίσματα ψαρομεζέδων, βάζουν λίγη φαντασία που τα κάνει πιο ενδιαφέρονται χωρίς τίποτα εξεζητημένο, έχουν καλά τηγανητά που δε σου αφήνουν λαδίλες και δε σε φουσκώνουν και σωστά ψημένα τα ψάρια που δοκιμάσαμε.

Γρήγορο και με καλή διάθεση το σέρβις, πολύ λογικές οι τιμές και για εκδρομούλα εκεί ή ακόμα περισσότερο αν μένεις στην περιοχή, είναι μια σίγουρη και ενδεδειγμένη λύση.

INFO: https://www.facebook.com/limanakitinos/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Κώστας Παπούλης

 

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα