Το “Two Sizes” είναι το… μουσείο τιραμισού στη Ρώμη (Pics)

Διαβάστε επίσης

Μια τρύπα, αυτό είναι το “Two Sizes” στη Ρώμη. Ισως μια από τις πιο γλυκές τρύπες του κόσμου, σίγουρα ένα αξιοθέατο της αιώνιας πόλης και σίγουρα ο παράδεισος του τιραμισού. Κάτσε στις ουρές και περίμενε, δεν είναι προϊόν των τουριστικών οδηγών, είναι γιατί το αξίζουν.

Μετά φόβου πίστεως πήραμε την απόφαση της αναμονής, όχι ιδιαίτερα μεγάλης λόγω ώρας αλλά και πάλι υπήρχε, πάντα υπάρχει. Πήραμε δύο ειδών τιραμισού, έχει πολλά περισσότερα, με γουστόζικο σερβίρισμα σε μικρό και μεγαλύτερο κυπελλάκι, two sizes που λέει και το όνομα που τα κάνουν εύκολα στο φάγωμα ενώ συνεχίζεις να βολτάρεις.

Πήραμε και μια ποικιλία κανόλι για το ξενοδοχείο, τα μισά έφτασαν εκεί, δοκίμασε λίγο από το ένα λίγο από το άλλο. Δεν έχει νόημα να μιλήσουμε για τη φρεσκάδα των προϊόντων, δεν προλαβαίνουν να κλείσουν ώρα στις βιτρίνες, δε μιλάμε για μέρα. Μιλάμε όμως για τη νοστιμιά, ειδικά το τιραμισού είναι αυτό το βελούδινο, το ποτισμένο με το ποτό, το αναμιγμένο με το κακάο, το όνειρο αν είσαι φαν του συγκεκριμένου γλυκού, αλλά και να μην είσαι, το ίδιο είναι.

 

INFO: https://www.facebook.com/twosizes/

ΠΡΟΤΑΣ ΑΠΟ: Γιώτα Σπανού

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα