Του “Steve’s” στον Κεραμεικό είναι το… συνεργείο της πείνας (pics)

Διαβάστε επίσης

Αυτό το φαγητό το… αλήτικο, το απαγορευμένο, το με τύψεις, που όλοι λαχταράμε και πολλοί διστάζουμε, όταν το αποφασίσεις πρέπει και να το χαρείς. Ε, τράβα στον Κεραμεικό, μπες στους Steve’s, κάνε το χάζι σου με το σκηνικό συνεργείου και κάτσε και απόλαυσε.

Η πίτσα στιλ Σικάγο ούτε εύκολη να τη φτιάξεις πετυχημένα είναι ούτε ακόμα περισσότερο να τη βρεις. Ο Στιβ έχει τέτοια και την απογειώνει. Περιμένεις λίγο, αλλά όταν προσγειωθεί μπροστά σου με την τρομερή ζύμη κάτι σαν τάρτας και πίτσας και το βάθος που είναι γεμισμένο με τυρί, σάλτσα και όσα άλλα θες, απλά απογειώνεσαι κι εσύ.

Μα και τα μπέργκερ του δεν πάνε πίσω. Το απλό, το αμερικάνικο στριτ φουντ, ούτε δύσκολους συνδυασμούς ούτε δύσκολες παρουσιάσεις. Αυτό που θα σου γεμίσει το στόμα, θα σου γεμίσει τη γεύση, θα σε λερώσει και θα σε χορτάσει με απολαυστικό τρόπο.

Η γκάμα των επιλογών μεγάλη, ακολουθεί και τις διάφορες συνήθειες της… μοντέρνας εποχής, η δυνατότητα να τα πάρεις και στο χώρο σου αναπόφευκτη, αλλά έτσι θα έχεις χάσει τη μισή μαγεία, του δικού του ξεχωριστού χώρου. Οπως και να έχει πάντως και όπου και να έχει, μην τον χάσες.

 

INFO: https://www.facebook.com/stevesathens

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Τάκης Τζήμας

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα