Εξαιρετικές γεύσεις και… δροσιά στο “Chalet Castelo” στον Νέο Παντελεήμονα (pics)

Διαβάστε επίσης

Κάνοντας για πρώτη φορά διακοπές στον Πλαταμώνα, ως… νότιοι δεν συνηθίζαμε τις εκεί θάλασσες αλλά μας είχε μπει αρκετά η σκέψη, γνωρίσαμε κι άλλες απολαύσεις εκτός από την υπέροχη περιοχή που ήταν η βάση μας. Η συστημένη επίσκεψη στον Νέο Παντελεήμονα και το “Chalet Castelo” αποδείχθηκε σοφή επιλογή σε βαθμό που να τη σταμπάραμε και για χειμερινή εξόρμηση αυτή τη φορά και με διαμονή στον εμφανισιακά υπέροχο ξενώνα.

Ενα όμορφο, πολυτελές και κομψό περιβάλλον, ένα πλούσιο μενού με πολλές επιλογές, άψογη εξυπηρέτηση από φιλικούς επαγγελματίες και το βασικό ζητούμενο, πολύ καλές γεύσεις. Εχοντας ρίξει πολύ ψάρι και θαλασσινό μέσα τις ημέρες στον Πλαταμώνα αναζητήσαμε κρεατικά και η επιλογή αποδείχθηκε πολύ καλή.

Παρότι το στιλ παραπέμπει περισσότερο σε εστιατόριο, υπάρχει μεγάλη ποικλία και σε ορεκτικά και παρότι όλα είναι παρουσιασμένα με στιλ, δεν ξεφεύγουν από τις αγνές ελληνικές γεύσεις. Πλούσιες μερίδες, νόστιμα και φρέσκα υλικά και μια συνολική εμπειρία που αξίζει τον κόπο ακόμα και σε καλοκαιρινούς μήνες, λογικά θα είναι εξαιρετική τον χειμώνα. Λένε πολλά καλά για το πρωινό που απολαμβάνουν οι ένοικοι των δωματίων, εμείς πάντως έχοντας… λιώσει από τη ζέστη στις παραλίες, απολαύσαμε και μια αναζωογονητική δροσιά.

INFO: http://www.chaletcastello.gr/

https://www.facebook.com/p/Chalet-Castello-Mountain-Resort-100063747602432/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Μαρία Πιερίδη

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα