Αποκάλυψη γεύσεων και οίνου είναι το “Terroir” στην Κοζάνη (pics)

Διαβάστε επίσης

Ενα μαγαζί για μεγάλα… σαλόνια οινοφιλίας και απαιτητικών ουρανίσκων, χωρίς αυτό να συνεπάγεται όμως και για μεγάλα… πορτοφόλια, έχει κάνει την Κοζάνη σημείο αναφοράς γι’ αυτά τα εκλεκτά. Το “Terroir” το λες και τόλμημα για μια επαρχιακή πόλη που δεν αποτελεί και συνηθισμένο προορισμό επισκεπτών, μα είναι ικανό από μόνο του να την κάνει τέτοιο.

Αρχίζοντας από τον πανέμορφο και φινετσάτο χώρο που το καλοκαίρι γίνεται ακόμα καλύτερος με την εξωτερική δυνατότητα, το πραγματικό αξιοθέατο του μαγαζιού είναι η κάβα του. Εκατοντάδες ψαγμένες ετικέτες κρασιών από όλον τον κόσμο, αλλά με εμφανή έμφαση στα ελληνικά και κυρίως τα κρασιά των γύρω περιοχών, δίνει πολλές και καλές επιλογές.

Κρασί δεν πίνουν όλοι βέβαια, φαγητό όμως τρών από την ώρα που αποφασίζουν να πάνε σε ένα εστιατόριο. Υπάρχουν απ’ όλα, κρεατικά, ψαρικά, αλλά και βετζετέριαν επιλογές, υπάρχουν σε όμορφες παρουσιάσεις και φυσικά νόστιμα μαγειρεμένα. Εξαιρετική είναι και η περιποίηση από το φιλικό και άκρως επαγγελματικό προσωπικό του μαγαζιού.

 

INFO: https://www.facebook.com/p/Terroir-100083368509797/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: ΕΛευθερία Νικάκη

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα