Ο “Νίκος” είναι η… ολοήμερη επιλογή σου στην Πέτρα της Λέσβου (pics)

Διαβάστε επίσης

Στη Λέσβο το καλό φαγητό είναι σχεδόν αυτονόητο γι’ αυτό και αν ξέρεις ή αν συνηθίσεις, ανεβάζεις πολύ ψηλά τις προσδοκίες. Ο “Νίκος” είναι μια ιδιαίτερη επιλογή στην Πέτρα, στα βόρεια του νησιού. Δεν το λες ακριβώς μαγαζί με ντόπια ταυτότητα, είναι λίγο… απ’ όλα, αλλά το διαλέγεις άφοβα και περνάς καλά. Διότι και τα απ’ όλα είναι νόστιμα και πάνω στην παραλία και με δυνατότητα να αράξεις εκεί, προσφέρεται για την ολοήμερη ονείρωξη των διακοπών. Να πιάσεις ένα στασίδι και να μην κουνήσεις για ώρες.

Η ποικιλία του μενού μπορεί να σε… ανησυχήσει, όπου υπάρχουν τα πάντα δεν είναι απαραίτητα καλά. Εμείς δοκιμάσαμε πολλά και μείναμε ικανοπιοημένο. Και μαγειρευτά και της ώρας που σίγουρα είναι πιο ασφαλείς επιλογές και μεζέδες για ούζο, στο νησί του ούζου και πολλά άλλα.

Παίξτε με κάποιες στάνταρ γεύσεις Λέσβου για ορεκτικά, όπως λαδοτύρι και σαρδέλα σαν παστή που είχε, προτείνω καλύτερα της ώρας για κυρίως, αν και ένας μουσακάς που παραγγέλθηκε ήταν ταψιού και όχι προκάτ, γενναίος και νόστιμος. Γενικά το μέρος είναι το νησιώτικο all day που αξίζει τον κόπο.

INFO: https://www.facebook.com/nikosrestaurantpetra/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Αντώνης Καρασταμάτης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα