Στο Γύθειο σε περιμένει μια “Τράτα” γεμάτη με όλα τα καλά (pics)

Διαβάστε επίσης

Προορισμός με ιστορία, εμπνέει σεβασμό και δέος, μα σε συνεπαίρνει και με την ομορφιά του το Γύθειο. Βγάζει μια αρχοντική γαλήνη, έχει μια όμορφη απεραντοσύνη στην παραλία του, έχει και μαγαζιά όπου θα φας καλά στα περισσότερα, ξέρουν εκεί να περιποιούνται. Πήγαινε όμως στην “Τράτα” και σίγουρα θα βγεις κερδισμένος, θα έχεις να το θυμάσαι και να το λες.

Μια ταβέρνα είναι η “Τράτα” και δε διεκδικεί άλλους τίτλους, ούτε αστέρια, ούτε… σκούφους. Διεκδικεί και επί χρόνια κατακτά όμως την αγάπη των επισκεπτών της, τη σιγουριά των θαμώνων της και τα καλά λόγια όλων όσων γεύονται τα εξαιρετικά της φαγητά στο καταπληκτικό μέρος που βρίσκεται.

Δε “φοβάται” να έχει τον κατάλογό της σε δημόσια θέα, δεν τσιγκουνεύεται ευγένεια και καλοσύνη και χαμόγελο των εργαζόμενων και των ιδιοκτητών και είναι φανερό ότι δεν παζαρεύει τα υλικά της για να σου προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τα ψαρικά μπορεί να μοιάζουν πιο προσιτά στην τοποθεσία, όμως, η “Τράτα” έχει απ΄όλα, έχει και της ώρας, έχει και πεντανόστιμα μαγειρευτά και με άνεση διεκδικεί τον τίτλο του σίγουρου προορισμού για φαγητό στο Γύθειο.

 

INFO: https://www.facebook.com/people/%CE%97-%CE%A4%CE%A1%CE%91%CE%A4%CE%91/100071706970805/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Στάθης Χάλαρης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα