Το “Τρίγωνο” στην Πολίχνη έχει… τον τρόπο του (pics)

Διαβάστε επίσης

Προκάλεσε το ενδιαφέρον η επιμονή φίλων Θεσσαλονικιών να απομακρυνθούμε από το κέντρο για να δοκιμάσουμε το “Τρίγωνο” στην Πολίχνη. Το ίδιο ενδιαφέρον προκάλεσε και το μαγαζί από την πρώτη κιόλας εικόνα και όσο πήγαινε και γινόταν και πιο άξιο… εξερεύνησης.

Ο συνδυασμός που επιχειρεί έχει τα ρίσκα του. Μοντέρνο all day resto bar με… πινελιές ταβέρνας, είναι ένα ρίσκο το οποίο πάντως σε γενικές γραμμές τους βγήκε. Το μενού είναι πλούσιο, σε βαθμό που να σου δημιουργεί υποψίες αν όλα αυτά μπορούν να είναι όπως πρέπει, αλλά τουλάχιστον στα κρεατικά που επικεντρώθηκε η παρέα, και πήραμε πολλά, η έκπληξη ήταν ευχάριστη.

Ζουμερά ήταν, καλοψημένη, σωστά ψημένα ορισμένα που ζητήθηκαν με ειδικό τρόπο και με  ωραίες γεύσεις. Εχει μερικά πιάτα που επιχειρεί να τα κάνει σήμα κατατεθέν, όπως το γιγάντιο μπιφτέκι και παρά το μέγεθός του ήταν επίσης πολύ σωστά ψημένο και νόστιμο.

Καλά τα τηγάνια του στα αρκετά ορεκτικά που δοκιμάσαμε, κάποια εξαιρετικά, κάποια με συνηθισμένες γεύσεις αλλά σε καμία περίπτωση κάτι που να ενόχλησε. Και όλα αυτά, σε ένα μοντέρνο και ευχάριστο περιβάλλον, με πολύ κόσμο, ωραίες φάτσες και ποικιλία, είχε οικογένειες, είχε νεολαία, είχε και μεγαλύτερους ανθρώπους στο πιο επίσημό του.

Ωραίο μαγαζί γενικά. Εχει βρει τις ισορροπίες που θέλει, τρως καλά από μια μεγάλη γκάμα επιλογών, σε περιποιούνται, την αξίζει την επίσκεψη.

INFO: https://www.facebook.com/trigonorestobar/?locale=el_GR

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Τάκης Μουλατσιώτης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα