“Τ’ Αποσπέρι” στην Κάλυμνο είναι ένα νόστιμο… μυστικό (pics)

Διαβάστε επίσης

Η Κάλυμνος είναι ένα νησί για ποιοτικούς ταξιδιώτες. Ετσι λέω εγώ αυτούς που πάνε για να περάσουν όμορφα, ήσυχα αλλά όχι ερημικά, να δουν πανέμορφα σκηνικά, μόνο το έμπα στο λιμάνι θα έφτανε αλλά έχει πολλά άλλα, να έχουν επιλογές διασκέδασης, με μέτρο και να μπορούν να φάνε πολύ, καλά, οικονομικά. “Τ’ Αποσπέρι” στην Πόθια, έχει όλα τα παραπάνω. Και πολλά περισσότερα.

Δεν είναι φάτσα- κάρτα, δεν είναι παραθαλάσσιο, αλλά είναι επιβεβλημένος προορισμός. Μέσα σ’ ένα στενάκι, ένα σκηνικό που εντείνει τη γραφικότητα, το ταβερνάκι – μεζεδάδικο που θέλεις ν’ αράξεις σε μια καρεκλίτσα, να παραγγέλνεις, να τρως, να πίνεις και να χαζολογάς με την παρέα σου.

Εχει μεγάλη ποικιλία, αλλά όχι απεριόριστη και αυτό το λέω για καλό, ποτέ δεν έβλεπα με καλό μάτι μαγαζιά με καταλόγους σαν τον χρυσό οδηγό. Εχει και ορκετικά, έχει και κρεατικά, έχει και ψαρικά, έχει πολλά και τα έχει όλα πολύ νόστιμα. Καλοτηγανισμένα, αφού το τηγάνι κυριαρχεί, μεγάλες μερίδες, νορμάλ τιμές, μπόλικες επιλογές και για να δροσίσεις το λαρύγγι σου.

Αν είσαι στην… πρωτεύουσα λοιπόν, “Τ’ Αποσπέρι” είναι μια σίγουρη, νόστιμη και αρκετά γραφική λύση για το φαγητό σου.

 

INFΟ: https://www.facebook.com/aposperi/

https://www.instagram.com/to_aposperi/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Θύμιος Τσορβατζής

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα