Στη Νεμέα συναντήθηκαν… “17 Χωριά” και αμέτρητα κρασιά (pics)

Διαβάστε επίσης

Ακούς Νεμέα και πάει το μυαλό σου στο λιοντάρι της μυθολογίας και στο κρασί. Αφήνουμε στην άκρη τη μυθολογία και κρατάμε το κρασί. Προσθέτουμε και μια σειρά εξαιρετικών πιάτων και φτάνουμε στα “17 Χωριά”.

Το μαγαζί είναι… του κρασιού. Γευσιγνώστες, ειδικοί, όλοι οι άνθρωποι αυτής της μεγάλης και απαιτητικής κοινότητας το έχουν στέκι και μπορεί αν δεν είσαι ένας τέτοιος να ακούς περίεργες ορολογίες. Αν είσαι όμως του καλού φαγητού, πολύ καλά θα περάσεις, πίνοντας και όποιος κρασάκι εγκρίνουν οι ειδικοί, ωραία είναι όλα με καλό φαγητό.

Η εξήγηση του ονόματος υπάρχει στο μενού, αφού κάθε πιάτο έχει το όνομα ενός γειτονικού χωριού. Η κατάσταση είναι ψιλογκουρμέ, μη φανταστείς ταβερνάκι με μεζεδάκια, είπαμε σε wine restaurant έχεις πάει, αλλά υπάρχει και γκάμα επιλογών και κυρίως πολύ καλή γεύση στα πάντα.

Το περιβάλλον είναι συγκρατημένα πολυτελές, νιώθεις άνετα δηλαδή όχι ότι έχεις πάει και σε καμια επίσημη δεξίωση, τα κρασιά στην πλειοψηφία τους είναι της περιοχής και οι ετικέτες εκατοντάδες, η εμπειρία με όλα αυτά είναι μια που αξίζει να τη ζήσεις ακόμα κι αν δεν είσαι φανατικός του κρασιού, αλλά απλά ένας καλοφαγάς. Αν είσαι του κρασιού, δεν το συζητάμε, εκεί δεν αξίζει να τη ζήσεις, αλλά επιβάλλεται.

 

INFO: https://www.facebook.com/seventeenvillages/?show_switched_toast=0&show_invite_to_follow=0&show_switched_tooltip=0&show_podcast_settings=0&show_community_review_changes=0&show_community_rollback=0&show_follower_visibility_disclosure=0

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Φάνης Φώσκολος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα