Γεύση, θέα και προσιτή πολυτέλεια στο “Cavo D’oro” στο Ρέθυμνο (pics)

Διαβάστε επίσης

Σε ένα εξ ορισμού προνομιακό σημείο, στην καρδιά του ενετικού λιμανιού του Ρεθύμνου, το “Cavo D’oro” έχει ταιριάξει με το περιβάλλον και προσφέρει πράγματα που το κάνουν έναν ιδανικό προορισμό.

Το στήσιμο του μαγαζιού παραπέμπει σε μια πολυτέλεια που όμως δεν είναι δήθεν, δεν είναι απρόσιτη, περισσότερο με σεβασμό σε όποιον τον επιλέξει την παρομοιάζεις παρά σε προσπάθεια εντυπωσιασμού. Το σέρβις και το φαγητό, τα ίδια. Ολα προσεγμένα, φινετσάτα, ευχάριστα και με στόχο να σου κάνουν συνολικά πολύ καλή την εμπειρία.

Τα ψαρικά εννοείται ότι κυριαρχούν στις επιλογές σου, δε λείπουν όμως και κάποια στοχευμένα κρεατικά, όλα είναι πολλά και με φαντασία δοσμένα στον κατάλογο και στην παρασκευή τους, νόστιμα με απλές ελληνικές γεύσεις και χωρίς να σε… προβληματίζουν πριν τα φας και κυρίως αφού τα φας.

Στο μαγαζί παίζει πολύ σαν συνοδεία το αγιολί, η… εξευγενισμένη σκορδαλιά με μια ωραία ισορροπία και όχι έντονη αν σου αρέσει το συγκεκριμένο έδεσμα, τα τηγανιτά του είναι πολύ προσεγμένα, ελαφριά σε καλά λάδια και δεν αφήνουν άσχημη γεύση, τα ψαρικά πολύ νόστιμα και τα μικρά στιλ γαύρο και σαρδέλα, αλλά και ο τόνος που δοκιμάσαμε.

INFO: https://www.cavodoro-rethymno.com/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Χάρης Σαραντινός

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα