Οι μπύρες δροσίζουν, οι ροκιές ξεσηκώνουν στο “Arch” στο Περιστέρι (pics)

Διαβάστε επίσης

Χειμώνες, καλοκαίρια, καύσωνες, η “Arch” είναι η παντός καιρού μπυραρία στο Περιστέρι που συνδυάζει τρεις δεκαετίες τώρα τα βασικά μιας μπυραρίας. Πολλές, περίεργες, απλές, παγωμένες και απολαυστικές μπύρες, μεγάλα και νόστιμα πιάτα κρεατικών και μεζέδων, αλλά και καλή, πολύ ψαγμένη, ροκ μουσική. Ολα αυτά σε ένα πολύ όμορφο χώρο, στέκι οικείο πολλών  ανθρώπων από πολλές περιοχές της Αττικής.

Οι μπυραρίες δεν είναι πια κάτι δυσεύρετο στη χώρα, πόσο μάλλον στην Αττική, άρα και ο πήχης των απαιτήσεων έχει ανέβει πολύ ψηλά. Οταν ένα τέτοιο μαγαζί λοιπόν, αντέχει 30 χρόνια στο  ανταγωνισμό και θεωρείται ένα από τα καλύτερα, τότε σίγουρα κάνει κάτι πολύ σωστά.

Αν είσαι και ροκάς και μπυράς, έχεις βρεις τον παράδεισό σου. Τραπέζια με ονόματα συγκροτημάτων, θρύλοι να κοσμούν τους τοίχους, μουσικές μόνο οι καλύτερες του είδους. Αν δεν είσαι ροκάς και είσαι μπυράς, πάλι σε παράδεισο είσαι. Εκατοντάδες ετικέτες, μαζί και εξαιρετική ικανότητα και διάθεση να σε κατατοπίσουν, πολλές βαρελίσιες και σερβιρίσματα που θα τα ψάχνεις για το σπίτι σου.

Οσο για τα φαγητά, επίσης πανδαισία. Από φίνγκερ, ορεκτικά και μπέργκερ μέχρι τις κλασικές κρεατοποικιλίες μπυραριών και εξαιρετικά κυρίως πιάτα.

INFO: https://www.facebook.com/ArchBeerHouse.gr/?locale=el_GR

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Στάθης Ζήγρας

 

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα