Στη Σχοινούσα η “Κυρία Ποθητή” σε ταΐζει… ό,τι ποθείς (pics)

Διαβάστε επίσης

Σε επίγειους “παραδείσους” όπως είναι η Σχοινούσα, θέλει προσοχή αν επιχειρήσεις να ξεφύγεις λίγο από το ταβερνάκι του μικρού νησιού, μπορεί η προσπάθεια να καταλήξει γραφική και τελείως παράταιρη. Η “Κυρία Ποθητή” στη Σχοινούσα, καταφέρνει την σωστή ισορροπία. Ανεβάζει έναν τόνο πολυτέλειας, χωρίς να χάσει σε τίποτα τη γραφικότητα και την παράδοση.

Στη χώρα αυτού του μικρού νησιού που αποτελεί τον ιδανικό προορισμό ήρεμων διακοπών, εκεί όπου πας συνειδητά για να μην έχεις συνειδητά σπαζοκεφαλιές διασκέδασης και πολλών επιλογών τέτοιου είδους, η “Κυρία Ποθητή” αποτελεί μια εναλλακτική. Με έμφαση στα Κυκλαδίτικα προϊόντα, με διαφορετικές πινελιές στις παρασκευές των φαγητών, με γεύση που την καταλαβαίνεις και την απολαμβάνεις, με τιμές λίγο πάνω από τους μέσους όρους του νησιού, αλλά σε καμία περίπτωση κάτι εξωπραγματικό.

Μην παρασυρθείτε από το νησί και υποτιμήσετε τα κρεατικά, ειδικά το κατσικάκι όπως το βρείτε είναι υπέροχο, μην παρασυρθείτε από την ηρεμία και θεωρήσετε δεδομένο ότι θα βρείτε τραπέζι, καλύτερα να προηγηθεί μια συνεννόηση.

 

 

INFO: https://www.instagram.com/kirapothitirestaurant/?hl=el

https://www.facebook.com/profile.php?id=100031968176735

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Στέλλα Γκανέτσιου

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα