Το “Αραντό” στην Πάρο είναι το νησιώτικο μεζεδοπωλείο που θέλεις (pics)

Διαβάστε επίσης

Στο πιο “αρχοντικό” χωριό της Πάρου, στις Λεύκες που δεσπόζουν στα ψηλά του νησιού και είναι σα να το παρατηρούν ολόκληρο, υπάρχει ένα μαγαζί… ευλογία του καλοφαγά, της χαράς, της ποικιλίας, της γεύσης. Το “Αραντό”, σα να σε δέχεται στο πρώτο κτίριο του δρόμου που διασχίζει το χωριό, με τη σαγηνευτική θέα στη Νάξο που με καθαρό καιρό νομίζεις ότι είναι η δίπλα γειτονιά, θα σε κάνει θαμώνα του και πιστό του.

Μια “καλοκουρδισμένη” παρέα, έτσι μοιάζουν τα παιδιά που το δουλεύουν από τους ιδιοκτήτες μέχρι όλους τους συνεργάτες τους, ένα μενού πειρασμός, με τα στάνταρ πιάτα του αλλά και καθημερινά κάτι ξεχωριστό, γεύσεις ελληνικές, γεύσεις κυκλαδίτικες, γεύσεις απολαυστικές.

Μην παραλείψεις τις σαλάτες, θα χάσεις ακόμα κι αν δε σε ιντριγκάρουν, πάρε αυτές με το παριανό μάγκο που είναι εξαιρετικό, αν σου αρέσει η παστουρμαδόπιτα πάρε μια από τις πιο πικάντικες, ισορροπημένες και γευστικές που έχεις δοκιμάσει ποτέ, η καπνιστή του μπριζόλα είναι δίκαια… διάσημη πια, το απάκι κοτόπουλο άπαιχτο, όπως και όλα εδώ που τα λέμε.

Από την αρχή μέχρι το τέλος, το οποίο αν δε φροντίσεις να είναι με τα εξαιρετικά γλυκά του, χαμένος θα βγει όση γεύση κι αν έχεις κερδίσει από τα προηγούμενα.

 

INFO: https://arantoparos.com/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Στέλιος Πολίτης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα