Στου “Μπορέλι” στο Βιβάρι, σμίγουν γεύσεις και θάλασσα (pics)

Διαβάστε επίσης

Η Αργολίδα έχει πολλούς μαγευτικούς προορισμούς πέρα από την… κορωνίδα τους, το Ναύπλιο. Μια ακτογραμμή με όμορφα μέρη απλώνεται και αν είσαι ψαγμένος ή, απλά τυχερός μπορείς να περάσεις υπέροχα. Να, στο Βιβάρι για παράδειγμα, όπου υπάρχει και η ψαροταβέρνα του “Μπορέλι” που είναι σαν καρτ ποστάλ. Δίπλα στο νερό και με ένα μενού που θα σε χορτάσει και θα το απολαύσεις.

Χωρίς να διαπραγματεύεται το “ταβέρνα”, ο “Μπορέλις” θα σου σερβίρει μεγάλες μερίδες, θα τις χρεώσει σε μάλλον μικρές τιμές για τοποθεσία, ποιότητα και ποσότητα και θα τα έχει όλα προσεγμένα για να περάσεις καλά. Είναι μάλλον αυτονόητο το ότι εκεί που θα κάτσεις, θα πας σε επιλογές θαλασσινών.

Καλοτηγανισμένα τα ορεκτικά, φρέσκα τα ψάρια, νόστιμα τα λαχανικά στις σαλάτες και η θαλασσίτσα δίπλα, ακόμα κι αν δε βρεις τα πιο κοντινά σε αυτήν τραπέζια. Εύκολα ρίχνεις βουτίτσα να δροσίζεσαι και μετά απολαμβάνεις απολαυστικό φαγητό.

INFO: https://www.facebook.com/fishtavernborelli/?show_switched_toast=0&show_invite_to_follow=0&show_switched_tooltip=0&show_podcast_settings=0&show_community_review_changes=0&show_community_rollback=0&show_follower_visibility_disclosure=0

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Θωμάς Γεωργόπουλος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα