Οπως το λέει, ένας “Κρυμμένος παράδεισος” φαγητού στο Πήλιο (pics)

Διαβάστε επίσης

Αυτή τη μαγεία του Πήλιου, δεν τη βρίσκεις εύκολα στον κόσμο. Στα δέκα λεπτά να κάνεις μπάνιο σε σαγηνευτικά νερά και να είσαι στο καταπράσινο βουνό και να δροσίζεσαι. Το Καλαμάκι, είναι μια περιοχή και με ορεινό και με επίνειο και στο ορεινό του, υπάρχει ο παράδεισος του φαγητού, έστω και… κρυμμένος. Ετσι λέγεται το μαγαζί, “Κρυμμένος Παράδεισος” και πρέπει να πας και να φας για να καταλάβεις ότι λέει αλήθεια.

Μόνο ο επιβλητικός πλάτανος που δεσπόζει πάνω από τα τραπέζια του μαγαζιού, σε δροσίζει. Οταν καθίσεις, αρχίσεις να απολαμβάνεις και όλα τα άλλα έρχονται φυσιολογικά. Τα χαμογελαστά και εξυπηρετικά πρόσωπα των ανθρώπων του μαγαζιού, το δελεαστικό μενού τους, τα εξαιρετικά φαγητά τους.

Θα βρεις και το ψαράκι σου, ό,τι βγάλουν την ημέρα οι τράτες της περιοχής, θα βρεις και τα κρεατικά σου, θα βρεις τα μαγειρευτά σου, μπορείς να τη βγάλεις και με τσιπουρομεζέδες πίοντας τα τσιπουράκια σου. Ο,τι κι αν διαλέξεις θα το χαρείς, θα το απολαύσεις, θα νιώσεις καλοδεχούμενος και δε θα σου κάνει καρδιά να φύγεις.

 

INFO: https://www.facebook.com/p/O-krymmenos-paradeisos-the-hidden-paradise-100063680858157/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Μιχάλης Θωμόπουλος

 

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα