Τρως στο “Εννοια πο ‘χς” στη Λήμνο και… δεν σε νοιάζει τίποτα (pics)

Διαβάστε επίσης

Τόσο “παραπλανητικός” συνδυασμός συνδυασμός εικόνας μαγαζιού με φαγητό δύσκολα θα υπάρχει άλλος. Αυτός κάνει τα, έτσι κι αλλιώς, πεντανόστιμα φαγητά του “Εννοια πο ‘χς” ακόμα πιο ελκυστικά και όλο το μαγαζί ένα “πρέπει” όταν επισκεφτεί την πανέρμοφη και γαλήνια Λήμνο. Μη σε νοιάζει τίποτα, που λέει ο τίτλος στη ντοπιολαλιά.

Δεν είναι παραθαλάσσιο, μα δεν είναι και μακριά, κανα χιλιόμετρο από τον Μούδρο, στα Λύχνα, αυτό το κατά εικόνα και ταμπέλα καφενείο, με τα μάλλον γκουρμέ σε τεχνικές και παρουσίαση, αλλά αμιγώς ελληνικά πιάτα. Απόλυτα ταιριαστό με την πλατεία του χωριού, με την εκκλησία, ένα… καρτ ποστάλ με γεύσεις.

Πολύ ψαγμένα τα πιάτα του, ελληνικοί μεζέδες με άλλη προσέγγιση, αλλά με τις σωστές, αγνές πρώτες ύλες και με τις γεύσεις που θα σε καθηλώσουν, αν είναι κλειστά τα μάτια δεν θα καταλάβεις τους πειραματισμούς, παρά μόνο θα θέλεις να τους απολαύσεις και να πάρεις κι άλλους.

Τα ψαρικά του έχουν μια ελαφρά υπεροχή, αλλά το κατσικάκι από μόνο του μπορεί να τα… καλύψει, όσο για το τσίπουρο είναι απίστευτο, όχι κάτι περίεργο βέβαια για ένα νησί που έχει εξαιρετικά κρασιά και αποστάγματα.

 

INFO: https://www.instagram.com/ennoia_poxs/

https://www.facebook.com/EnnoiaPoXs/?locale=el_GR

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Ελένη Κάτζου

 

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα