Το “Hannover” στη Μάνη εξιτάρει το πνεύμα και τον ουρανίσκο (pics)

Διαβάστε επίσης

Δεν είναι ακριβώς αυτό που φαντάζεσαι για Μάνη, δεν είναι εύκολο να το βρεις με την έννοια του “πάνω στο δρόμο σου”, αλλά το “Hannover” είναι μια επιλογή που ξεπερνάει πολύ τα όρια της ενδιαφέρουσας και τείνει προς το συναρπαστική. Στην περιοχή Βαθύ, προσωπικά πρώτη φορά την άκουγα από τους φίλους που με έστειλαν, σε ένα υπέροχο εξοχικό χώρο, υπάρχει αυτό το εστιατόριο που εξιτάρει μυαλό και ουρανίσκο.

Δεν είναι ταβερνάκι, ούτε μπορούσε να είναι στον εξαιρετικού κάλλους αυτό χώρο. Δεν έχει τυποποιημένα πιάτα, κλασικές ονομασίες και παρουσιάσεις, ούτε αυτό θα του ταίριαζε. Είναι ακριβώς αυτό που μπορείς να φανταστείς φτάνοντας και πολλά περισσότερα όταν αρχίζεις να δοκιμάζεις.

Είχα διαβάσει τυχαία κάτι για τη μελιτζανοσαλάτα του και εντυπωσιάστηκα. Είχα δει μερικές φωτογραφίες από την εμφάνιση των πιάτων και στο φυσικό τους όλα ήταν ακόμα ανώτερα. Οσο για τις γεύσεις, η μία καλύτερη από την άλλη. Το μαγαζί στηρίζει και με το παραπάνω την πολυτέλεια που προσφέρει, τόσο – όσο χωρίς υπερβολές σε μια περιοχή μεγάλης παράδοσης στη χώρα όπως η Μάνη και φτιάχνει ένα εξαιρετικό σύνολο.

Τα κρεατικά κυριαρχούν στις επιλογές των κυρίως, αν και ένα πιάτο ζυμαρικών με καπνιστό χέλι ήταν εξαιρετικό, οι σαλάτες μυρίζουν φρεσκάδα, αρώματα και έχουν εξαιρετικούς συνδυασμούς και το πέρασμά σου από εκεί αντιστοιχεί με μια αξιομνημόνευτη γευστική εμπειρία.

https://www.facebook.com/groups/232806891661405/user/100046810915325/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Κωστής Κεχαγιάς

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα