Η “Χαρά” πολλών γενιών συνεχίζεται στα Πατήσια (pics)

Διαβάστε επίσης

Υπάρχουν μαγαζιά με καλά προϊόντα, υπάρχουν και αυτά με καλά προϊόντα και πολλές αναμνήσεις που τα κάνουν πιο ξεχωριστά. Είναι κάποια που έχουν γίνει τοπόσημα, που έχουν γίνει συνώνυμα με προϊόν, η “Χαρά” ας πούμε στα Πατήσια που είναι όλα αυτά μαζί.

Τα Πολίτικα παγωτά της την έκαναν διάσημη πριν από πάνω από μισό αιώνα, ειδικά αυτό το εκμέκ το αλησμόνητο, τα γλυκά της εξίσου νόστιμα έμαθαν να ζουν… στη σκιά των παγωτών, τα τραπεζάκια της έχουν φιλοξενήσει διάσημους, άσημους, Πατησιώτες, Αθηναίους, ξένους και αμέτρητους άλλους.

Οι εποχές άλλαξαν, οι απαιτήσεις και ο τρόπος ζωής επίσης, η “Χαρά” εξαπλώθηκε με το διάσημο πλέον ποδήλατο παγωτού να είναι περιζήτητο σε κοινωνικές εκδηλώσεις, αλλά το μεράκι, η ποιότητα και η αγάπη του κόσμου παραμένουν αναλλοίωτα. Η ποικιλία και η δυνατότητα επιλογής είναι τεράστια, σε γλυκά, παγωτά και λοιπά εδέσματα, ο κόσμος πολύς και για να καθίσει εκεί και ίσως να αναπολήσει και η “Χαρά” συνεχίζει στο πέρασμα των χρόνων να συνδυάζει ποιότητα και αναμνήσεις.

 

 

INFO: https://www.xara.gr/

https://www.instagram.com/xarapatisserie/?hl=el

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Στέλιος Παπαδημητρίου

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα